Garda de Mediu Constanța și-a publicat raportul de activitate pentru luna august

240
Garda de Mediu Constanța și-a publicat raportul de activitate pentru luna august - garda-mediu-august-1694432390.jpeg

Articole de la același autor

Pe parcursul ultimei luni de vară, Garda de Mediu Constanța a desfășurat 159 de acțiuni de inspecție și control și a aplicat 48 de sancțiuni principale și 4 complementare. Este statistica pe care o prezintă raportul de activitate pe luna august a instituției de control, publicat recent.

Din totalul controalelor realizate de către comisarii de Mediu pe litoral în perioada de referință, șase acțiuni au fost planificate. Anume, au avut loc un control obiectiv de clasa A, trei controale obiective de clasa B și două, tematice. Iar din totalul de 153 de inspecții neplanificate, una a fost realizată pentru verificarea modului de respectare a condițiilor impuse în actele de reglementare și patru au fost demarate ca urmare a autosesizării Gărzii Naționale de Mediu. De asemenea, s-au instituit 39 de inspecții pentru rezolvarea reclamațiilor, trei pentru investigarea unor accidente sau incidente cu impact asupra mediului și opt acțiuni, neplanificate tematice, au fost dispuse de Comisariatul General. În urma verificării modului de respectare a măsurilor impuse a fost demarată o singură inspecție, iar în colaborare cu alte autorități, au avut loc 97 de acțiuni.

Totodată, din totalul sancțiunilor principale, s-au aplicat 11 avertismente și 37 de amenzi în valoare de 1.070.500 de lei. Iar sancțiunile complementare au reprezentat confiscarea unui mijloc de transport, două suspendări de activitate și o desființare de lucrări.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3811 secunde