GRECIA ARDE! Ce se întâmplă cu vacanţele românilor? ANAT lămureşte situaţia!

657
GRECIA ARDE! Ce se întâmplă cu vacanţele românilor? ANAT lămureşte situaţia! - grecia-arde-1690184598.jpg
Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) dorește să aducă la cunoștința publicului starea actuală a situației din insula Rhodos (Grecia), în urma incendiilor care au afectat o parte din sudul insulei.


„În prezent, aproximativ 15% din suprafața insulei Rhodos, mai precis partea de sud, a fost afectată de incendii, ceea ce a dus la închiderea temporară a câtorva hoteluri din această zonă. Cu toate acestea, dorim să subliniem că zborurile charter către insulă funcționează normal, asigurând astfel continuitatea vacanțelor programate. În scopul asigurării confortului și securității turiștilor români, care au rezervări de cazare în partea de sud a insulei Rhodos, aceștia sunt fi relocați în zonele de nord ale insulei, care nu au fost afectate de incendii. Dorim să transmitem un mesaj de încredere că tour operatorii români, în colaborare cu partenerii lor locali din Rhodos, vor întreprinde toate măsurile necesare pentru ca vacanțele să se desfășoare în deplină normalitate și siguranță. Până în prezent nu s-au înregistrat anulări de călătorii și că se lucrează pentru ca toți turiștii să poată avea parte de o experiență plăcută și sigură în timpul șederii lor în Rhodos”, transmit reprezentanţii ANAT.

ANAT reamintește că siguranța și confortul turiștilor reprezintă o prioritate absolută pentru agențiile de turism și partenerii lor.

„Echipați cu experiență și dedicare, agenții de turism vor continua să monitorizeze îndeaproape situația, să ofere asistență în deplasările și cazările turiştilor și să se asigure că aceștia vor avea parte de o experiență plăcută în timpul sejurului lor în insula Rhodos.


Încurajăm turiștii români să rămână informați prin intermediul agențiilor de turism și să urmeze sfaturile și indicațiile acestora cu privire la călătoriile în această destinație”, mai spun reprezentanţii ANAT.Zeci de turişti români evacuaţi

Numărul turiștilor români aflați în zonele evacuate din insula Rodos ar fi de aproximativ 30, toate persoanele aflându-se în afara oricărui pericol, a anunțat Ministerul Român de Externe. Zeci de mii de oameni au fost evacuați din casele și din hotelurile din Rodos, după ce incendii de vegetație au cuprins o mare parte a insulei grecești.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3505 secunde