Mizeriile Constanței

Gunoaiele din Peninsulă

994
2
Clădirile abandonate din zona peninsulară sunt deja de notorietate pentru mulți constănțeni. Însă locatarii din zonă sunt deja
de-a dreptul exasperați de situația în care se află unele dintre acestea. Pe strada Sulmona, colț cu strada Mircea cel Bătrân, într-o casă din care au mai rămas doar zidurile exterioare, gunoaiele au ajuns până la nivelul ferestrelor. Și mai grav este că mirosul pestilențial se simte pe o distanță de câteva zeci de metri. "Nu mai rezistăm! Miroase îngrozitor și nimeni nu face nimic. Mai lipsește să facem noi singuri curățenie!", ne-a spus extrem de supărat, unul din vecinii clădirii respective.

Comentează știrea

Blogu lu' Mazare 23.05.2008
12 octombrie 2011
Salutare, constanteni!

"Sunt Radu Mazare,primarul Constantei! Ma prezint pentru ca va intalnesc pe internet din mai toate colturile tarii. Constantenii ma stiu, m-au ajutat sa pun pe picioare cel mai frumos oras din Romania, de care cu totii ne mandrim. Si voi stiti acest lucru, ca doar ne vizitati frecvent....Imi place blogul asta.. Va mai scriu! "

Blogu lu' Mazare
12 octombrie 2011
26/5/2008 2:48:58 Marius (guest)

"ce pot sa zic..desi nu sunt din constanta (sunt din navodari) vreau sa precizez ca nu degeaba sunteti unul din cei mai "iubiti" primari din romania (si de ce nu din Lume)!ati facut ca orasul constanta sa fie asaltat vara de vara si nu numai ..de straini`..!! Succes in mandatul viitor.(sigur veti iesi din nou)! O seara buna "

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Septembrie 2011
Stire din Social : Oameni care mănâncă din gunoaie
Vineri, 05 Noiembrie 2010
Stire din Social : Mazăre sub ape, Constanța sub gunoaie
Pagina a fost generata in 0.2481 secunde