Mazăre sub ape, Constanța sub gunoaie

2767
Mazăre sub ape, Constanța sub gunoaie - d189f3f419fa7363dd7b1ae2980195ee.jpg

Articole de la același autor

Două săptămâni de relaxare pe o insulă din Oceania - acesta este concediul pe care și l-a oferit Radu Mazăre, primarul municipiului Constanța. La întoarcerea acasă, s-a grăbit să le împărtășească locuitorilor municipiului și țării întregi cât de frumoase sunt peisajele și cum a înotat el alături de rechini și pisici de mare. Ce mai, colțuri de natură parcă desprinse din "Avatar", s-a mândrit Mazăre.
Numai că, în vreme ce primul gospodar abia aștepta să admire peisaje demne de filme SF, concetățenii lui nu reușesc să scape de mormanele de gunoaie, ce se adună mai ceva ca în "Slamdog millionaire" - dacă tot îi plac edilului comparațiile cu filmele.


Pe strada Comarnic, din cartierul Medeea al Constanței, pot fi organizate petreceri: vișinata este, a aruncat-o cineva, se găsește și un vas de WC abandonat… E drept, nu e la fel ca în Oceanul Pacific, din cauza damfului!

Prelungirea Barbu Delavrancea, la marginea cartierului Inel I. Peisajul ar fi frumos, dacă nu ar fi atâtea materiale de construcție aruncate în zonă…

Un alt punct "admirabil" al Constanței este faleza din Poarta 6. De ani de zile, aici sunt aruncate cele nefolositoare prin casă, iar de câteva luni, ritmul în care se prăbușește faleza s-a accentuat.

Vila Elena - situată pe Bulevardul Ferdinand, clădirea în paragină a devenit raiul șobolanilor, spre disperarea vecinilor.

Am încercat să-i contactăm pe reprezentanții Primăriei Constanța și ai SC Polaris SA pentru a afla motivele pentru care, de ani buni, zonele amintite nu au fost curățate.
Ionuț Pripiși, directorul Corp Control, ne-a declarat: "Acolo au fost făcute o grămadă de acțiuni, pe bani alocați". S-a limitat doar la aceste cuvinte, adăugând că se află în concediu.
Conducerea SC Polaris SA nu a putut fi contactată, în schimb, dispecerul societății a subliniat că echipele merg în zonele respective numai dacă sunt anunțate, în prealabil, de primărie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6706 secunde