Începe reabilitarea secției de neonatologie a Spitalului Județean Constanța

433
1
Începe reabilitarea secției  de neonatologie a Spitalului Județean Constanța - neonatologiespitaluljudetean41-1493049394.jpg

Articole de la același autor

În numai câteva zile, vor fi demarcate lucrările de reabilitare a secției de neonatologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sfântul Apostol Andrei" Constanța.

Asociația "Dăruiește Aripi" și Asociația "Inima copiilor" au obținut, săptămâna trecută, autorizația de construcție pentru recompartimentare interioare și modernizarea secției de neonatologie a SCJU. Investiția este realizată de cele două asociații, din sponsorizări și donații, și se ridică la peste 1,3 milioane de euro.

Secția va fi reconstruită complet și va cuprinde 20 de locuri pentru terapie intensivă și 8 - 10 locuri pentru prematuri. Copiii vor fi îngrijiți în încăperi individuale, sterile, sigure și prietenoase. Astfel, va fi asigurat confortul pacienților, dar vor fi și condiții optime de lucru pentru personalul medical.

Sistemul performant de climatizare și tratare a aerului va asigura sterilitatea necesară. Fiecare încăpere de tratament va avea gaze medicale, incubatoare și echipamente medicale de ultimă generație, mobilier specializat. Părinții vor putea fi alături de cei mici cât timp vor dori, având intimitatea și liniștea necesare și spații speciale destinate lor, plăcute și prietenoase.

Medicii vor avea la rândul lor spații dedicate, monitorizarea pacienților făcându-se printr-un sistem centralizat.

Documentele medicale vor fi stocate electronic și sistemul de telemedicină va asigura conectarea permanentă a medicilor cu pacienții din secție, dar și posibilitatea conectării cu colegi specialiști din orice colț al lumii.

Și noi putem ajuta!

Oricine dorește să sprijine renovarea secției de prematuri a Spitalului Județean poate face donații sau poate redirecționa 2 la sută din impozitul pe venit ori 20 la sută din impozitul pe profit. Cu ajutorul unui SMS, la numărul 8845, donați 2 euro, iar pentru donații directe, în lei sau în euro, sunt disponibile conturile Asociației "Dăruiește Aripi":

(RO70BTRLRONCRT0207503901 - cont lei,

RO20BTRLEURCRT0207503901 - cont euro) și ale Asociației "Ini-ma Copiilor"

(RO96BUCU046333852511RO01 - cont lei,

RO53BUCU046333852511EU01 - cont euro).

Comentează știrea

Numarul 4
25 aprilie 2017
Succes

Va doresc succes si ca sa nu raman doar la vorbe v-am trimis si un sms donatie.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4225 secunde