Începe vânătoarea de școli pentru "bobocii" de clasa pregătitoare

1084
Începe vânătoarea de școli pentru

Articole de la același autor

În curând, vor începe înscrierile pentru clasa pregătitoare. Părinții deja se gândesc ce școală să aleagă. Pentru a vă fi mai ușor să vă hotărâți nu strică să faceți o vizită în școlile pe care le vizați și să vedeți ce vă poate oferi fiecare în parte.

Tocmai de aceea, Școala Gimnazială nr. 28 " Dan Barbilian" Constanța își deschide larg porțile pentru toți cei interesați de un act educațional de calitate, marți, 29 ianuarie, și miercuri, 30 ianuarie, între orele 12.30 - 14.30. 


"Părinții sunt invitați să viziteze școala, să ne cunoască și să opteze pentru înscrierea copiilor la instituția noastră de învățământ. Aici, profesionalismul și dăruirea cadrelor didactice sunt demonstrate prin rezultate școlare și extrașcolare deosebite. Avem rezultate foarte bune la evaluările naționale de la finalul clasei a VIII- a. Oferim condiții de învățătură și siguranță deosebite pentru elevi, bază materială nouă, modernă, ce asigură capacitarea tuturor aspirațiilor și talentelor și sprijinim dezvoltarea și valorizarea fiecărui elev, în concordanță cu capacitățile proprii", explică directorul Școlii nr. 28, prof. Doina David.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3975 secunde