Îndemnul lui Alexandru Rafila a creat rapid panică printre români

200
Îndemnul lui Alexandru Rafila a creat rapid panică printre români - rafila-1660063359.webp

Articole de la același autor

Este panică în rândul românilor după ce ministrul Sănătăţii le-a transmis să se prezinte "cât mai repede" la medicul de familie, să îşi ia reţetele pentru pastilele cu iodura de potasiu. Unii pacienţi au crezut că este iminent un incident nuclear, prin urmare au început să-şi sune disperaţi medicii de familie, potrivit Antena3.ro

Alţi români s-au gândit că se vor epuiza stocurile pastilelor de iod, aşa încât au cerut urgent să intre în posesia lor.

Medicii de familie au catalogat drept iresponsabil apelul lui Alexandru Rafila şi cred că mulţi oameni vor ajunge să ia pastile degeaba pentru că nu au fost corect informaţi.

Spre exemplu, acest bărbat a ajuns la medicul de familie pentru că băieţelul său avea nevoie de un consult. Însă ne-a povestit că după anunţul ministrului Sănătăţii a vrut să-şi ridice şi reteţa pentru iodura de potasiu.


Unii s-au gândit că ar putea avea loc în curând un incident nuclear, mai ales că în ultimele zile, de pe frontul din Ucraina, au venit mai multe informaţii despre atacurile din zona centralei nucleare Zaporojie.

"Pacienții au înțeles din mesajul inițial al domnului ministru, că este iminentă nevoie de aceste pastile,, ceea ce din punctul nostru de vedere este absolut fals. Lumea a fost alertată de pomană. Toata lumea a înțeles că este urgent să vină săptămâna asta sau chiar ieri", a spus Gheorghe Alexandrescu, medic de familie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6072 secunde