Investiție de aproape 5 milioane de lei pentru reabilitarea sediului Direcției Regionale de Drumuri și Poduri

226
Investiție de aproape 5 milioane de lei pentru reabilitarea sediului Direcției Regionale de Drumuri și Poduri - sediudrumurisipoduri2-1651775894.jpg

Articole de la același autor

La începutul lunii martie, sediul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, situat pe strada Traian din municipiul Constanța, a intrat într-un amplu proces de reabilitare. Drept pentru care, pe perioada lucrărilor, angajații direcției își desfășoară activitatea la Centrul de Coordonare și Întreținere (CIC) din Poiana, sediu situat la nodul rutier A4 – DC89, Autostrada A4, km 5+644.

Referitor la lucrările de reabilitare, directorul regional Marian Ichim a precizat pentru „Cuget Liber”: „Necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a sediului DRDP Constanța a fost stabilită prin expertiză tehnică, întocmită de un expert tehnic de specialitate. De la data dării în funcțiune, în anul 1998, până în prezent, nu au fost realizate lucrări de reparații capitale. Durata contractului de execuție este de 12 luni calculate de la data emiterii ordinului de începere, valoarea acestor lucrări fiind de 4.678.522,92 lei, fără TVA”. Lucrările ar urma să se încheie la începutul lui august 2023.

De menționat că în în prezent activitatea de emitere/modificare roviniete și eliberare autorizații speciale de transport se desfășoară la sediul Secției de Drumuri Naționale Constanța, pe strada Alba Iulia, nr. 17, din municipiul Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4719 secunde