Îți cauți un loc de muncă? Iată ofertele disponibile la nivel național și în străinătate!

258
Îți cauți un loc de muncă? Iată ofertele disponibile la nivel național și în străinătate! - fond-locuri-de-munca-anofm-1715012167.jpg

Articole de la același autor

Pentru românii care își caută de muncă, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), sunt disponibile 47.993 de joburi la nivel naţional. Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru posturile de agent de securitate (2.842), lucrător comercial (2.072), curier (2.044), manipulant mărfuri (2.035) și muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (1.974).

Din totalul celor 47.993 de locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agențiile pentru ocuparea forței de muncă, 2.313 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 8.425 pentru cei cu studii liceale sau postliceale, 11.280 pentru românii cu studii profesionale, celelalte 25.975 fiind destinate celor fără studii sau cu studii primare/gimnaziale.

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, de asemenea, prin intermediul reţelei EURES România, 230 locuri de muncă vacante. În Finlanda, sunt disponibile 113 locuri de muncă pentru posturi precum vopsitor pentru tratarea industrială a suprafețelor, mașinist CNC sau muncitor necalificat în agricultură, iar în Letonia, 30 de joburi pentru sudor. Germania pune la bătaie 28 de locuri de muncă precum muncitor în producție sau tehnician electronist, iar în Norvegia românii pot opta pentru 21 de posturi ca supraveghetor fermă, electrician și măcelar. De asemenea, în Spania sunt puse la bătaie 15 locuri de muncă pentru șofer de autocamion, iar Belgia 14 posturi pentru muncitor necalificat în agricultură, tehnician în rețele de telecomunicații și altele. În Austria, românii au la dispoziție 5 locuri de muncă pentru tehnician în producţie. Nu în ultimul rând, Olanda are disponibile 3 locuri de muncă pentru șofer de autobuz, iar Danemarca un post de proiectant inginer mecanic. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4761 secunde