ITM Constanţa, la ceas aniversar! Inspectorul şef Eugen Bola se pensionează, într-o zi cu însemnătate

897
ITM Constanţa, la ceas aniversar! Inspectorul şef Eugen Bola se pensionează, într-o zi cu însemnătate - untitled-1657525166.jpg

Articole de la același autor

În data de 11 iulie, Inspecția Muncii sărbatorește 23 de ani de la înființare. La Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța acest eveniment a avut dublă însemnătate.


Ziua INSPECȚIEI MUNCII, 11 iulie, a fost instituită prin Legea nr. 337 din 2018 privind STATUTUL INSPECTORULUI DE MUNCĂ. INSPECȚIA MUNCII și INSPECTORATELE TERITORIALE DE MUNCĂ au ca principal scop urmărirea îndeplinirii de către angajatori a obligațiilor legale în domeniile relațiilor de muncă, securității și sănătății în muncă și al supravegherii pieței produselor, precum și a celor referitoare la condițiile de muncă, apărarea vieții, integrității corporale și sănătății salariaților în desfășurarea activității.


INSPECȚIA MUNCII și INSPECTORATELE TERITORIALE DE MUNCĂ sunt preocupate în permanență de informarea, consilierea și conștientizarea dar și atenționarea atât a angajatorilor cât și a angajaților cu privire la importanța cunoașterii și respectării legislației din domeniul relațiilor de muncă și a securității și sănătății în muncă.

La 23 de ani de la înființarea INSPECȚIEI MUNCII, obiectivul principal este menținerea și creșterea nivelului înalt de încredere în rândul angajatorilor și angajaților, răspunderea și receptivitatea la sesizările angajaților, acestea fiind soluționate cu celeritate.


CONDUCEREA INSPECTORATULUI TERITORIAL DE MUNCĂ CONSTANŢA, precum și TOȚI INSPECTORII DE MUNCĂ acționează prin toate formele și metodele specifice pentru informarea și conștientizarea tuturor angajatorilor și angajaților de a respecta întocmai legislația în domeniile de competență ale instituției.


Tot în cursul zilei de astăzi 11.07.2022, o delegație a Inspecției Muncii condusă de Inspectorul General de Stat Dantes – Nicolae BRATU s-a deplasat la Constanța pentru a-l felicita pe Inspectorul Şef Eugen BOLA pentru activitatea desfășurată la conducerea Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța.


După o cariera deosebită de aproximativ 17 ani în fruntea Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța și 2 ani prefect al Instituției Prefecturii Județului Constanța, astăzi, Eugen Bola se pensionează, atribuțiile fiindu-i delegate inspectorului şef adjunct securitate și sănătate în muncă Marian BECHEANU.
 

„Mulțumesc colegilor mei , pentru colaborarea de excepție bazată pe profesionalism și respect reciproc pentru dăruirea și munca depusă în acești ani. A fost o experiență extraordinară, am fost înconjurat de oameni profesioniști dedicați profesiei, cărora le doresc succes în continuarea proiectelor începute împreună, apreciez efortul fiecăruia. A fost o onoare să vă fiu coleg și șef- Inspector”, a spus Eugen BOLA”



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4901 secunde