ITM verifică firmele de construcții din Constanța

561
2
După ce, săptămâna trecută, două persoane din județul Constanța au murit în urma unor accidente de muncă, Inspectoratul Teritorial de Muncă a început o campanie de control la nivel local. Potrivit ITM Constanța, inspectorii verifică, în această perioadă, existența măsurilor de prevenire a riscurilor de îngropare prin surparea terenului.

Controalele vizează toate domeniile de activitate și societățile comerciale care execută lucrări ce necesită astfel de măsuri de prevenire. Eugen Bola, inspectorul șef al ITM Constanța, spune că vor fi sancționați, atât contravențional cât și penal, cei care sunt prinși că nu respectă legislația în ceea ce privește măsurile legale în domeniu și pot genera, astfel, un pericol grav și iminent de producere a unui accident de muncă.

Comentează știrea

marcel
24 mai 2012
Oportunitate unica

Daca ai ramas fara loc de munca si nu gasesti o iesire din criza am o solutie pentru tine.Daca ai calculator si conexiune la internet atunci poti sa castigi bani in fiecare zi ,chiar din prima zi .Pentru mai multe detalii contacteaza prin email: [email protected]

dragomir viorel adrian
22 august 2012
firma ilegala

firma sc raf rab elif srl pe data de 8 august a angajat ilegal cu contracte false 10 muncitori la santierul din gaesti jud.dambovita iar domnul reprezentant legal arif ghiulgian care nea facut actele pe data de 17 trebuia sa ne plateasca el a plecat si nu am mai dat de dansul.cum procedam sa ne recuperam bani de la el?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2471 secunde