JCI Constanța recrutează! Nu rata oportunitatea de a face parte din echipă!

780
JCI Constanța recrutează! Nu rata oportunitatea de a face parte din echipă! - jci-1582579279.jpg

Articole de la același autor

Asociația JCI Constanța este în căutare de forțe noi, persoane tinere și ambițioase, cu dorință de schimbare pozitivă! Organizația locală face parte din Junior Chamber International (JCI) și, la nivel mondial, aderă la viziunea de a fi cea mai importantă rețea de tineri cetățeni activi (18 - 40 ani), dornici să aducă schimbări pozitive în societate. 


Membrii JCI îi invită pe tinerii din Constanța care sunt interesați de activități de voluntariat și dezvoltare personală la evenimentul "MEET JCI Constanța", prin care participanții vor avea ocazia să cunoască organizația JCI (Junior Chamber International) Constanța. Evenimentul va avea loc joi, 27 februarie, de la ora 18.00, la Noi Cafea-Delicatese.


În cadrul acestei întâlniri participanții vor afla mai multe informații despre misiunea, viziunea și obiectivele JCI, despre proiectele realizate, precum și despre cele ce urmează a fi dezvoltate în perioada următoare de către JCI Constanța. Cei prezenți vor afla totodată ce înseamnă să fii membru JCI, care sunt avantajele și de ce membership-ul în organizație reprezintă o oportunitate de dezvoltare personală și profesională.


Persoanele interesate de a participa la recrutarea din această primăvară trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 - 40 de ani și disponibilitatea de a se implica în diferite activități pentru comunitatea din care fac parte. Experiența de membru oferă oportunități de dezvoltare și de apartenență la o rețea locală, națională și internațională de tineri cetățeni activi, antreprenori și profesioniști din diverse domenii de activitate.


În cadrul evenimentului MEET JCI participanții vor avea ocazia să interacționeze cu membrii JCI Constanța, să afle ce îi motivează pe aceștia și cum s-au perfecționat atât din punct de vedere profesional, dar și personal, în cadrul echipei.
Nu există taxă de participare, dar locurile sunt limitate. Doritorii se pot înscrie online accesând link-ul: https://forms.gle/3gxcZLQtrddoxioR8.


Totodată, informații se pot obține de la președintele JCI Constanța 2020: Iacob Filip, Tel: +40 734 042 034 și coordonatorul proiectului Cristian Munteanu, Tel: +40 730 599 923


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2503 secunde