La 95 de ani, Ovidiu Bojor ne învață cum să mâncăm sănătos

360
La 95 de ani, Ovidiu Bojor ne învață cum să mâncăm sănătos - ovidiu1-1561922989.jpg

Articole de la același autor

Luna iulie debutează cu o premieră pentru constănțeni. Mâine, de la ora 18.00, la hotelul "Ibis", vă veți putea întâlni cu doi titani în domeniul fitoterapiei, nutriției sănătoase și al unui stil de viață corect. Este vorba despre prof. univ. dr. Ovidiu Bojor, părintele Fitoterapiei Românești, și profesorul Gheorghe Mencinicopschi, renumit pentru lupta pe care o duce împotriva E-urilor alimentare, pentru a ne hrăni cât mai sănătos. 


Cei doi promotori ai unui stil de viață echilibrat, cu hrană sănătoasă, vin să ne împărtășească din anii lor de studiu, din propria experiență de viață, despre o abordare holistică asupra vieții, despre secretele longevității, Ovidiu Bojor fiind ajuns, deja, la venerabila vârstă de 95 de ani.
 
Cu această ocazie, cei doi specialiști ne vor împărtăși ideile lor despre ce înseamnă un stil de viață armonios, despre cum să atragi lucruri bune prin gândirea corectă, cum să mănânci și cum să te hidratezi corect, cum să faci ca hrana să fie medicamentul tău și nu invers, cum să-ți menții starea de spirit și energia la un nivel cât mai înalt pe parcursul întregii vieți. 
Evenimentul, organizat de Asociația "Astreia Ad Literam", cuprinde conferința susținută de cei doi și o dublă lansare de carte, "Pledoarie pentru o viață sănătoasă" și "Crezi că știi să trăiești?", acestea fiind scrise tot de cei doi specialiști. (M.Ș.)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8956 secunde