Locuitorii din localitățile Vadu Oii și Crucea vor rămâne fără apă potabilă, joi

211
Locuitorii din localitățile Vadu Oii și Crucea vor rămâne fără apă potabilă, joi - whatsapp-image-20230705-at-14093-1688555419.jpeg

Articole de la același autor

Joi, 6 iulie, între orele 06.00 și 19.00, echipele RAJA vor sista furnizarea apei potabile în satul Vadu Oii, pe raza Unității Administrativ-Teritoriale (UAT) Hârșova.

În contextul realizării operațiunilor periodice de întreținere și de igienizare a rezervoarelor destinate înmagazinării apei potabile de la nivelul stației de pompare din satul Vadu Oii, de pe raza UAT Hârșova, pentru perioada menționată, toți consumatorii din localitate vor rămâne fără apă.

Tot pentru operațiunile de spălare a rezervorului, apa va fi oprită și în localitatea Crucea, în aceeași zi, în intervalul orar 08.00 – 20.00.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți abonații afectați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada acestor lucrări de întreținere”, transmit reprezentanții RAJA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0526 secunde