Lovitură pentru români. Programul "Prima Casă", eliminat?

216
Lovitură pentru români. Programul

Articole recomandate

Lovitură pentru români de la Guvern. Executivul vrea fie să elimine de tot programul "Prima Casă", fie să îl facă doar pentru persoanele cu venituri mici. Proiectul blochează, de asemenea, și vânzările locuințelor ANL către tineri.

Tehnocrații vor să modifice total programul "Prima Casă" sau chiar să îl elimine. Este vorba despre o strategie care este pusă în dezbatere publică timp de 20 de zile, după care va fi aprobată în ședința de Guvern.

Se pare că acest program a deranjat dezvoltatorii imobiliari deoarece au trebuit să facă doar construcții tip care să se încadreze în suma de 60 de mii de euro. Astfel că, tehnocrații propun ca acest program să fie eliminat sau să fie folosit doar de persoanele cu venituri mici. Doar astfel de persoane ar mai putea accesa programul "Prima casă".

La Ministerul de Finanțe se face o analiză cu privire la acest program. Cel mai probabil anul viitor vor fi alocate mult mai puține fonduri pentru acest program.

Potrivit strategiei, nu ar trebui să se mai vândă locuințe ANL tinerilor ci doar închiriate pe anumite perioade de trei, respectiv cinci ani.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.605 secunde