Lucrări RAJA. În unele zone a fost reluată furnizarea apei reci

151
Lucrări RAJA. În unele zone a fost reluată furnizarea apei reci - apa-1396518043.jpg

Articole de la același autor

Pentru executarea unor lucrări de înlocuire și racordare a conductei magistrale din municipiul Constanța, cu diametrul de 800 de mm, de pe strada Nicolae Filimon, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA a întrerupt furnizarea apei potabile încă de azi-noapte, de la ora 1,00. 


Echipele RAJA s-au mobilizat și, în unele zone, cum ar fi Viile Noi, Km 5, Km 4 – 5, CET- Anda, a fost reluată deja furnizarea de apă rece. Sunt în continuare afectați consumatorii din cartierele Palas, Brătianu - 2 Cocoși, Medeea, Poarta 6, Far, Abator, Gară, Casa de Cultură, Coiciu, Anadalchioi, Inel I, Inel II, Compozitori; zona de blocuri de pe aleea Garofiței și de pe I.G. Duca - Silvian; zona Industrială, inclusiv străzile Nicolae Filimon și Interioară 1, 2, 3 și 4; zona de pe b-dul Aurel Vlaicu delimitată de intersecțiile cu I.C. Brătianu și Baba Novac; zona Intim - Salvare - Cora și toate punctele termice din cartierele și zonele menționate mai sus. Furnizarea apei va fi reluată în jurul orei 24,00.


De asemenea, pentru că lucrările se efectuează la magistrala principală de distribuție apă potabilă, ce pleacă de la stația de tratare Palas, abonații din localitățile Cumpăna, Lazu și Agigea primesc apă cu presiuni scăzute.  
Conform graficului de desfășurare a lucrărilor, furnizarea apei este preconizată a fi reluată, în toate zonele afectate, înainte de ora 24,00, la noapte.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Aprilie 2014
Stire din Social : RAJA. Mâine se oprește apa la Corbu
Pagina a fost generata in 0.6761 secunde