Lucrările pe drumurile județene programate pentru săptămâna în curs

172
Lucrările pe drumurile județene programate pentru săptămâna în curs - drumuri-judetene-1693836267.jpg

Articole de la același autor

În săptămâna 4 – 9 septembrie, angajații Societății „Drumuri Județene Constanța” efectuează mai multe lucrări de reabilitare, modernizare și punere în siguranță a drumurilor județene.

Astfel, săptămâna aceasta, pentru drumuri bune și sigure în județul Constanța se acționează pe următoarele tronsoane: DJ 222 Grădina – Hotar Tulcea, cu lucrări de așternere a covorului asfaltic; DJ 393 Coroana – Albești, unde sunt săpate rigole, podețe și turnate radiere; DJ 391 Mereni – Osmancea, cu frezare de covor asfaltic; DJ 226 B Pantelimon – DN 2A, unde se acționează prin plombare a îmbrăcăminților rutiere; DJ 222 Mihail Kogălniceanu, unde se vor tăia arborii bolnavi și bătrâni; DJ 222, 226 A, DJ 223, DJ 224 și DJ 225, unde sunt efectuate lucrări de siguranță și estetică rutieră, precum montarea de indicatoare și cosirea vegetației.

„Menționăm că lucrările sunt în grafic și nu se înregistrează întârzieri în implementarea proiectelor. Rugăm participanții la traficul rutier să manifeste prudență și înțelegere pe aceste sectoare de drum și să respecte restricțiile rutiere impuse”, transmit reprezentanții Societății „Drumuri și Poduri Constanța”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5377 secunde