Mai multe localităţi, fără curent electric

535
Mai multe localităţi, fără curent electric - curent-1645370312.jpg
E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare, însă pentru efectuarea lor, este necesară întreruperea temporară a curentului electric, în zonele respective.

Săptămâna aceasta, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții. Luni, şi marţi, 21 şi 22 februarie, între orele 9.00 şi 17.00, sunt anunţate întreruperi în localitatea Nuntaşi, iar, marţi, 22 februarie, în acelaşi interval, în localitatea Petroşani.

Tot marţi, între orele 8.30 şi 12.30, sunt afectaţi consumatorii din staţiunea Mamaia – zona Cazino Sud, cu agenţii economici din perimetru, iar, între orele 8.30 şi 16.30, cei din localitatea Mangalia, de pe strada Horia Vintilă, şi cei din localitatea Techirghiol, de pe străzile Samuel Micu, Pericle Macri, Albinelor, Walter Mărăcineanu, Ciorabai Musa, Halil Cadâr, Măgura şi bulevardul Victoriei.Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3442 secunde