Majorare pensii 2022. Marius Budăi, anunţ de ultimă oră pentru pensionari

396
1
Majorare pensii 2022. Marius Budăi, anunţ de ultimă oră pentru pensionari - emm9mszoyxnoptm2mdq4mdyxnjdlzwnk-1645012639.jpg
Marius Budăi a făcut noi precizări privind o nouă majorare a pensiilor în 2022. Ministrul Muncii a dat asigurări că cei din PSD se vor lupta în continuare pentru binele românilor.


„Aceste lucruri se discută în coaliție, se analizează și se anunță. De-asta suntem prezenți noi PSD la guvernare să ne batem pentru cetățenii români. Asta vom face în continuare. (…) Nu vreau să aduc așteptări pe care să nu le putem îndeplini și atunci când vom avea ceva de comunicat, vom comunica. Nu mă puneți în postura să le promit ceva bunicilor sau chiar copiilor, dacă vorbim de alocații, ceva care ulterior să nu fie adevărat”, a spus Marius Budăi la Antena 3. 


Reamintim că Florin Cîţu a declarat, luni, că nu are nimic împotriva majorării pensiilor, dacă acest lucru este posibil şi sunt resurse. Liderul PNL a precizat că orice majorare de pensii sau de salarii aduce noi taxe pentru cei din sectorul privat.




Comentează știrea

marian
17 februarie 2022
Sugestii pentru obtinerea de fonduri

Reducerea indemnizațiilor de revoluționar, la sume decente sau chiar eliminarea lor, impozitarea veniturilor obținute de către biserică, din activități de comerț și turism, în principal, intensificarea luptei împotriva economiei subterane ( de exemplu, verificarea corectă a activităților și veniturilor PFA, etc.), legalizarea și impozitarea prostituției, la fel ca în alte țări occidentale dezvoltate, condiționarea strictă a acordării fondurilor pentru asistații sociali, eliminarea pensiilor de veteran pentru militarii care au participat în teatre de operațiuni, cu excepția celor răniți sau pentru rudele militarilor decedați în aceste teatre de operațiuni, verificarea atentă a veniturilor obținute de către cei care comercializează produse agricole , îndeosebi în piețe, ar putea fi câteva soluții pentru scăderea ratei inflației !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5533 secunde