PSD vrea creșterea pensiilor cu 11%. Budăi: "E o majorare care să apere puterea de cumpărare, nicidecum să o crească"

196
PSD vrea creșterea pensiilor cu 11%. Budăi:

Articole de la același autor

Deputatul PSD, Marius Budăi, a declarat, joi, după negocierile cu PNL privind măsurile sociale, că social-democrații susțin majorarea pensiilor cu 11% pentru a apăra „cât de cât puterea de cumpărare, nicidecum să o crească”.

„Raluca Turcan a vorbit în spațiul public de un procent între 6 și 12%. Am justificat de ce am venit cu 11%. Nu este pentru a-i îmbogăți pe părinții și bunicii noștri, este pentru a le apăra cât de cât puterea de cumpărare, pentru ceea ce s-a întâmplat în această perioadă cu prețurile.

Nu trebuie să avem o nouă lege.

Să ne uităm când mergem la piață, când ne vin facrurile, ce probleme sunt. E o majorare care să apere cât de cât puterea de cumpărare, nicidecum să o crească, după care trebuie să facem un calendar privind creșterea puterii de cumpărare”, a declarat deputatul PSD Marius Budăi.

Marius Budăi spune că „vor urma discuțiile cu finanțiștii, după care decizia politică”.

Vicepreședintele PSD Lia Olguţa Vasilescu spune că „nu este cazul” să se înființeze Ministerul Familiei: „Nu s-a pus problema până acum. Nu știu dacă a fost făcută propunerea la modul serios sau nu”. Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a spus, la Interviurile Digi24.ro, că a propus „să avem un Minister al Familiei pentru că avem o problemă demografică, pentru politici de familie e bine să avem o structură guvernamentală". Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a spus, joi, că „propunerea cu Ministerul Familiei este interesantă".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8257 secunde