Majorări importante! Un plin de rezervor, mai scump cu 40 de lei

210
Majorări importante! Un plin de rezervor, mai scump cu 40 de lei - carburanti-1704192360.jpg

Articole de la același autor

Noul an a venit cu o lovitură destul de dură pentru bugetul românilor. Noile taxe au intrat deja în vigoare, așa că prețurile la cele mai multe produse și servicii vor începe să crească chiar din aceasta lună.

Anul începe direct cu noi taxe și prețuri mai mari la raft și la pompă. Executivul a crescut accizele la carburanți. După majorare, vom plăti facturi mai mari, un plin de rezervor va fi mai scump cu 40 de lei. Tot din prima lună a anului cresc și salariile, fără să țină însă pasul cu taxele. Salariile bugetarilor vor fi mai mari cu 5%. Sunt exceptați de la majorare angajații de la ANAF, cei din justiție, angajații caselor de pensii dar și alții care au primit majorări anul trecut și demnitarii. În schimb, aleșii locali vor primi creșterea de 5%.

Principalele taxe care iau prin surprindere românii constă în mărirea accizei la tutun cu 7,5%, majorarea accizei la carburant cu 13,8% și creșterea punctului de amendă. De asemenea, de menționat că orele suplimentare de muncă nu se mai pot compensa în bani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.167 secunde