Maratonul de vaccinare continuă, în week-end, în Portul Tomis

183
Maratonul de vaccinare continuă, în week-end, în Portul Tomis - maraton-1621622649.jpg

Articole de la același autor

Dacă v-aţi decis ca în week-end să ieşiţi la o plimbare pe malul mării, sunteţi îndemnaţi să faceţi o oprire şi în Portul Tomis, în zona „On plonge”, acolo unde, în autobuzul supraetajat se va derula „Maratonul de vaccinare anti-Covid-19 + Testare Hepatita C”.

Startul maratonului va fi dat de primarul municipiului, Vergil Chiţac, împreună cu ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan. În cadrul campaniei de vaccinare anti-Covid-19 se pot înscrie inclusiv minorii cu vârsta de peste 16 ani, însă doar însoţiţi de un părinte.

Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta, indiferent de localitatea de domiciliu, fără programare, prezentând documente de identitate valabile (carte de identitate/paşaport). Imunizarea se va face exclusiv cu vaccinul Pfizer.

Evenimentul, care se va desfăşura pe durata a două zile, este organizat de Primăria Municipiului Constanţa, împreună cu echipa „Constanţa - Capitala Tineretului din România 2021-2022”, alături de Consiliul Judeţean Constanţa (CJC), Direcţia de Sănătate Publică Constanţa (DSP), Direcţia Generală de Asistenţă Socială (DGAS), Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi nu numai. Acţiunea va începe sâmbătă, 22 mai, de la ora 11.30, până la 20.00, iar duminică în intervalul orar 10.00-20.00. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7683 secunde