Ministrul Turismului vrea să atragă turiști arabi pe litoralul românesc

184
Ministrul Turismului vrea să atragă turiști arabi pe litoralul românesc - fond11495207756-1524736223.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a participat, zilele acestea, la Târgul Internațional de Turism Arabian Travel Market din Dubai. Cu ocazia vizitei, ministrul Turismului a avut mai multe întâlniri bilaterale importante pentru dezvoltarea turismului de incoming pentru țara noastră.


Întâlnirile organizate, atât în Dubai, cât și în emiratul Abu Dhabi, s-au axat pe creșterea numărului turiștilor care provin din această regiune și care sunt interesați de România. Astfel, E.S. Helal S.K. Almarri, directorul general al Departamentului de Turism și Comerț din Dubai, și E.S. Mohamed Khalifa Al Mubarak, președintele Departamentului de Cultură și Turism din Abu Dhabi, și-au exprimat aprecierea față de obiectivele turistice unice din țara noastră. De cealaltă parte, ministrul Bogdan Trif i-a invitat pe toți reprezentanții celor două emirate să viziteze România. În acest sens, la sediul Ministerului Turismului, va avea loc, săptămâna viitoare, o vizită de lucru a E.S. Dl. Dr. Ahmed Abdullah Saeed Bin Almatrooshi, ambasadorul Emiratelor Arabe Unite la București, pentru a stabili detaliile acestor vizite.


De asemenea, ministrul a participat la o întâlnire cu reprezentanții celor mai mari tur-operatori din Emiratele Arabe Unite care s-au declarat încântați de potențialul turistic al României și care vor participa, în perioada următoare, la întâlniri cu reprezentanți ai industriei turismului din țara noastră.


Totodată, a fost organizată și o întâlnire cu mai mulți reprezentanți ai companiei FlyDubai, care au fost de acord că România poate beneficia de mai multe zboruri directe din Emiratele Arabe Unite către țara noastră.

Prezența la târgul de turism Arabian Travel Market este una extrem de importantă, având în vedere numărul mare de persoane din această regiune care doresc să călătorească în Europa de Est. Piața din această regiune trebuie valorificată la întregul potențial.

Ministerul Turismului a revenit, din acest an, cu stand la târgurile organizate în Emirate, în condițiile în care România nu a mai participat la Arabian Travel Market din 2015. La stand au fost prezenți în permanență doi angajați ai ministerului care au oferit sprijin tuturor coexpozanților care au reprezentat țara noastră. Spațiul din cadrul standului României la Târgul Internațional de Turism Arabian Travel Market a fost pus la dispoziția operatorilor economici cu titlu gratuit de către Ministerul Turismului.

Lista tuturor târgurilor internaționale este publicată pe site-ul Ministerului Turismului, iar toți agenții economici care doresc să participe, în mod gratuit, se pot înscrie, în secțiunea special destinată, din timp pentru a dimensiona corect standul României în cadrul acestor târguri.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4567 secunde