Navigatori, renunțați la voiaje! ANR face zeci de angajări la uscat. Salariile sunt uriașe

25543
6
Navigatori, renunțați la voiaje! ANR face zeci de angajări la uscat. Salariile sunt uriașe - anramai1427308540-1480329740.jpg
Vești bune pentru navigatorii care vor să dea uitării apele și să lucreze pe uscat. Autoritatea Navală Română scoate la concurs câteva zeci de posturi. Așadar, se caută un referent specialitate, gradul II la Direcția Afaceri Europene și Relații Internaționale, la Biroul Coordonare Programe; referent specialitate gradul IA și referent specialitate gradul II la Compartimetul Management Fonduri Europene. În cadrul Direcției Inspecții Siguranță și Securitate Navală, la Serviciu Inspecții Mărfuri Periculoase se va da concurs pentru postul de inspector specialitate gradul II, la Biroul Inspecții Terminale și Gas Free un inspector specialitate gradul IA, iar la Serviciul PSC/FSC un inspector specialitate gradul IA.

În cadrul Direcției Tehnice, la Serviciul Avizări Produse Navale Industriale și Supraveghere Piață se caută un inspector specialitate gradul IA, la Serviciul Comunicații și IT un tehnician treapta IA, la Inspectoratul Tehnic Constanța un inspector specialitate gradul IA, ia la Inspectoratul Tehnic Galați un inspector specialitate gradul IA și un inspector specialitate gradul III.

Se caută un referent specialitate gradul III în cadrul Biroului Managementul Calității, și un consilier juridic gradul III în cadrul Biroului Juridic și Contencios.

Probele scrise pentru posturile de mai sus vor avea loc pe data de 16 decembrie la ora 10:00, iar interviul va avea loc pe data de 20 decembrie la ora 13:00.

În cadrul Căpităniei Portului Constanța, la Serviciul Siguranța Navigației- Zona Nord se caută doi căpitani port gradul I și un căpitan port treapta II la Serviciul Siguranța Navigației- Zona Sud.

Pentru Căpitănia Portului Mangalia s-au scos la concurs posturile de căpitan port specialist și conducător șalupă, la Căpitănia Portului Midia postul de căpitan port gradul I.

La Căpitănia Portului Cernavodă posturile de căpitan port treapta II și căpitan port specialist. Probele scrise vor avea loc pe data de 15 decembrie la ora 10, iar interviurile vor avea loc pe data de 19 decembrie la ora 13:00.

Autoritatea Navală Română mai angajează în cadrul Căpităniei Drobeta-Turnu Severin un căpitan port debutant la Serviciul Siguranța Navigației, Poluare și VTMIS, un căpitan port debutant la Compartimentul Înmatriculări Nave și Personal Navigant, un referent specialitate gradul II la Serviciul Financiar Contabilitate Administrativ, și un căpitan port debutant și căpitan port treapta II la Oficiul Căpitănie Moldova Veche.

În cadrul Căpităniei Portului Galați se caută un căpitan port specialist, căpitan port treapta II și un căpitan port debutant.

La Căpitănia Potului Hârșova un căpitan port treapta II, la Oficiul Căpităniei Bicaz un căpitan port treapta II, iar la Căpitănia Portului Brăila un căpitan port debutant.

În cadrul Căpităniei Portului Sulina, ANR caută un căpitan port gradul I și un căpitan port treapta II, iar la Oficiul Căpităniei Mahmudia un căpitan port treapta II.

Probele scrise se vor da pe data de 15 decembrie la ora 10, iar interviurile vor avea loc pe data de 19 decembrie la ora 13:00

Data limită pentru depunerea dosarelor este de 8 decembrie 2016.

Comentează știrea

Xxxx
28 noiembrie 2016
Angajari

Cat este șpaga ?????

ion ion
28 noiembrie 2016
salarii da!

Da, navigatorii pot renunta sa mai plece pe mare cu salarii de 2000-4000 euro si se pot angaja la anr pentru 500-800 euro...sau pot incerca jurnalismul poate ies mai bine.

Murphy
28 noiembrie 2016
povesti taica, povesti

Povesti de adormit copiii, poate se prezinta la examen si tov. Basescu ca tot n-are loc de munca si e ditamai navigatorul, tot a vandut el flota comerciala romana, deci merita un loc de munca la uscat.

Bobita
28 noiembrie 2016
Vrajala multa

Cine are timp să creadă poveștile astea....oricât de pregătit ești fara o recomandare puternică și o șpagă pe măsură nu intri niciodată în instituția asta numită anr

Pasarel
28 noiembrie 2016
ex-xamen

Nu au angajatii de la anr un fiu,o fiica,un nepotel la inceput de drum care sa moștenească domnia de la anr?Mare păcat ca mai publică anuntul asta de angajare fara sa se gandeasca la ei sau la oamenii milosi cu spagi pregatite...Jos cu jurnalistii care fac exces de zel si fac publice chestii din astea!!!Huo!Huo!Huo!

Naufragiatu
30 noiembrie 2016
Degeaba

Posturile sunt ocupate demult... Sunt curios cand o sa faca curatenie DNA-ul cum trebuie pe'acolo... Cele mai mari spagi la anr se ddau (de catre toti navigatorìi) dar nimeni nu zice nimicc. Castiga aia la anr triplu fata de un ofiter1 ....

Pagina a fost generata in 0.1866 secunde