Ninsori și viscol, sâmbătă și duminică, la Constanța

2195
Ninsori și viscol, sâmbătă și duminică, la Constanța - b2cc32ade5e95536d6507854b043a776.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii au parte de vreme capricioasă în acest sfârșit de săptămână. Chiar dacă, vineri, soarele și cele 10 grade Celsius de afară ne-au amăgit, iarna nu se dă bătută. Meteorologii anunță un week-end cu polei, ninsori și viscol.
Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că, până duminică la prânz, va ninge în toată țara. În sud și sud-est, vor fi la început precipitații predominant sub formă de ploaie și s-ar putea forma polei. Vântul se va intensifica în estul și sud-estul țării și la munte, viscolind trecător ninsoarea.
"În intervalul 19 februarie, ora 2,00, - 20 februarie, ora 12,00, va ninge și se va depune strat de zăpadă, pe arii extinse în Moldova, zona Carpaților Meridionali și Orientali, iar în a doua parte a intervalului, și în regiunile sudice și centrale", se arată în informarea transmisă de ANM, vineri, 18 februarie.
Maximele prognozate pentru sâmbătă, la Constanța, sunt de 6 grade, iar minimele de 0 grade Celsius, iar pentru duminică, 2 grade, respectiv, -2 grade Celsius.
Vremea se va menține rece și la începutul săptămânii viitoare, când se vor înregistra între -1 și 2 grade Celsius. Marți, vor fi din nou condiții de ninsori slabe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Ianuarie 2010
Stire din Social : Pleacă gerul, vin ninsorile!
Pagina a fost generata in 0.5611 secunde