Nu ai fost încă la Delfinariu? Cei șase delfini vă așteaptă pentru a vă bucura de spectacolele oferite de aceștia

441
Nu ai fost încă la Delfinariu? Cei șase delfini vă așteaptă pentru a vă bucura de spectacolele oferite de aceștia - sase-delfini-1680471612.jpg

Articole recomandate

În mai puțin de două luni debutează sezonul estival, la data de 1 mai, însă vizitatorii au început să ia deja cu asalt Complexul Muzeal de Științe ale Naturii (CMSN) Constanța. Deocamdată, cei ce aleg să se bucure de spectacolele cu cei șase delfini au parte doar de două reprezentanții zilnice, însă, dacă numărul cererilor este mare, acestea se pot suplimenta, cum a fost cazul și în sezonul rece.

Până la data de 30 aprilie programul este de luni până sâmbătă: 11.00- 15.00. În același bazin au loc și spectacolele cu leii de mare din Ucraina, de luni până duminică, 12.00- 14.00.

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii (CMSN) Constanșța este instituția cea mai vizitată, indiferent de anotimp, deoarece aici vă puteți petrece ziua relaxându-vă cu o plimbare la Microrezervație, admirând și învățând informații despre animalele și păsările de aici, puteți merge la una dintre reprezentațiile de la Planetariu, Acvariu sau bucurându-vă de spectacolele oferite de cei șase delfini.

Totodată, trebuie să știți că dacă achiziționați bilet la secția Delfinariului puteți vizita gratuit secția Microrezervației.
Tarife EXTRASEZON 2022 01.01.2023 – 30.04.2023

Delfinariu

demonstrații / antrenamente 20-25 minute

Tarif Adulți 30,00lei

Elevi/Studenți 7,50lei

Copii până la 7 ani gratuit

* Tarif unic Delfinariu, Microrezervație, Păsări Exotice

Elevii, studenții și copiii peste 7 ani beneficiază de o reducere de 75% din din costul unui bilet întreg, accesul făcându-se în baza oricăror acte doveditoare.

Leii de mare

demonstrații 10-15 minute

Tarif Adulți 20,00lei

Elevi/Studenți 5,00lei

Copiii sub 7 ani GRATUIT

Elevii, studenții și copiii peste 7 ani beneficiază de o reducere de 75% din din costul unui bilet întreg, accesul făcându-se în baza oricăror acte doveditoare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4397 secunde