Nu doar un whisky, ci și o poveste – află istoria faimosului brand Jack Daniel’s

257

Articole recomandate

Jack Daniel's este un brand de whisky american renumit la nivel mondial pentru calitatea sa incontestabilă și gustul distinct. Această afacere este un exemplu de brand de succes, care a reușit să își construiască o reputație de încredere prin intermediul unui logo iconic, design atractiv al sticlei și o istorie bogată.

În mod sigur cu toții adorăm să ne delectăm cu aromele unice ale unui Jack Daniels original care ne încântă simțurile cu fiecare înghițitură și ne oferă o experiență culinară deosebită. Însă, pentru a consuma această băutură ca un adevărat cunoscător, este esențial să te familiarizezi inclusiv cu istoria brandului, care reprezintă un aspect important în construirea reputației sale de-a lungul timpului.

Cum a luat naștere brandul?

Povestea începe în Lynchburg, Tennessee, unde Jack Daniel a început să producă whisky din adolescență. In anul 1866  el a preluat afacerea de la pastorul său și a început să își dezvolte propriul stil de producție. Cu timpul, a început să producă o băutură cu un gust unic și distinct, care avea să devină cunoscută în întreaga lume.

În 1911, Jack a murit în urma unei infecții la nivelul degetului de la picior, care a dus la amputarea acestuia. În timpul vieții sale, el a fost un om modest și retras, dar a fost respectat în întreaga comunitate pentru talentul si produsul său unic.

După acest eveniment, distileria a fost preluată de nepotul său, Lem Motlow. Acesta a continuat să producă băutura Jack Daniel's cu aceeași pasiune și îndemânare ca predecesorul său, iar produsul a continuat să câștige notorietate.

În prezent, Jack Daniel's este produs în continuare în distileria din Lynchburg, Tennessee. Este una dintre cele mai populare băuturi din lume, fiind vândută la momentul actual în peste 170 de țări. Acest produs este obținut dintr-un amestec de porumb, orz și secară și este maturat  timp de cel puțin patru ani in butoaie din stejar care sunt arse la interior  pentru a oferi distilatului aroma distinctă și gustul  unic de whisky american.

Sortimente de Jack Daniel’s din care poți alege

Pe lângă faimosul Old No. 7, pe piață există mai multe variante de băutură distilată din care poți alege. Dacă îți dorești să te delectezi cu o licoare revigorantă, te poți orienta spre un Jack Apple Tennessee, o combinație între lichiorul de mere verzi și unicul gust al whisky-ului.

În cazul în care ești fanul băuturilor de tip long drink, cu siguranță te vei îndrăgosti de faimosul Jack & Cola. De asemenea, ai la dispoziție și o variantă mai dulce a clasicului Old No. 7 amestecat cu miere naturală, combinație ce dă naștere băuturii Jack Honey.

Whisky-ul creat de Jack Daniel este mai mult decât o băutură, este o poveste. O poveste despre un om care a reușit să dea naștere unuia dintre cele mai cunoscute branduri de alcool din întreaga lume. Acum că știi istoria care se află în spatele acestei licori delicioase, cu siguranță o vei consuma cu o mai mare plăcere, ca un adevărat cunoscător.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0348 secunde