Nu mai încuraja cerșetoria în municipiul Constanța! Cei care cer sunt apți de muncă!

1627
Nu mai încuraja cerșetoria în municipiul Constanța! Cei care cer sunt apți de muncă! - 4cersetor-1700644651.jpg

Articole de la același autor

Cerșetoria se practică doar din cauză că răspunzi pozitiv! Nu mai da bani cerșetorilor care apelează la mila ta, pentru a opri acest fenomen! Poți îmbogăți persoane care sunt de fapt cerșetori mascați, cerșetori care folosesc diferite trucuri pentru a te impresiona și a te sensibiliza, simulând probleme de sănătate sau dizabilități sau jucând un rol.

Deși polițiștii locali din cadrul Direcției generale poliția locală Constanța îi sancționează pe cei care practică cerșetoria, aceștia revin în stradă.

Reprezentanții Primăriei municipiului Constanța menționează că în perioada 01.01.2023-01.11.2023, a fost aplicat un număr total de 2664 sancțiuni contravenționale pentru apelarea la mila publicului. Astfel, polițiștii locali din cadrul Serviciul ordine publică, Biroul monitorizare zone publice și intervenții, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în permanență în zonele publice aglomerate, au observat o persoană de sex masculin care solicita diverse sume de bani. Aceasta sensibiliza trecătorii spunându-le că este o persoană bolnavă de 65 de ani și are nevoie de bani pentru a-și cumpăra medicamente pentru tratarea anumitor boli. Polițiștii locali i-au solicitat să îndepărteze masca de protecție, căciula și ochelarii, constatând că în locul persoanei „bolnave” se află un bărbat în vârstă de 47 de ani. Un om apt de muncă, având domiciliul în localitatea Fetești, județul Ialomița. Asupra acestuia a fost găsită suma de 370 lei, bani proveniți, în doar 3 ore, din practicarea cerșetoriei.

„Pe această cale, rugăm cetățenii municipiului Constanța, să se alăture campaniei noastre «Spune stop cerșetoriei!» și să nu mai dea curs cererilor/solicitărilor unor astfel de persoane, astfel, împreună să asigurăm un climat public civilizat.

Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail [email protected]”, transmit reprezentanții administrației locale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9514 secunde