O nouă campanie de strângere de ajutoare pentru sinistraţii din Turcia

318
O nouă campanie de strângere de ajutoare pentru sinistraţii din Turcia - x-campanie-sinistrati-1678452872.jpg

Articole de la același autor

Pentru încă o dată, comunitatea dobrogeană dă dovadă de unitate şi omenie şi se mobilizează pentru a ajuta sinistraţii din Turcia. Comunitățile dobrogene, formate din greci, bulgari, ruși lipoveni, albanezi, romi, armeni, turci, aromâni, împreună cu Camera de Comerț Industrie Navigație și Agricultură Constanța, numeroase societăţi comerciale, persoane private și personalități din lumea artei sau din cadrul firmelor portuare s-au implicat într-o amplă acțiune de strângere de ajutoare ce vor fi trimise în regiunea de sud a Turciei.

„Gândurile noastre se îndreaptă către toți acești oameni. Vedem durere, disperare, deznădejde. O tragedie greu de îndurat și la care nu putem privi nepăsători. Semenii noștri au nevoie de ajutor și stă în puterea noastră, a tuturor, să fim oameni, să fim solidari. Dobrogea, acest colț al patriei unde de-a lungul vremii toți cei ce au trăit și trăiesc coabitează în pace și armonie, dobrogeni, noi, cei ce știm că apropierea umană este singurul lucru de real folos, ne rugăm pentru miracole, dar și pentru sufletele celor care și-au pierdut viața, pentru familiile lor și vrem să fim alături de supraviețuitorii ce în aceste momente sunt greu încercați. Nu putem sta nepăsători asistând la această tragedie și am decis ca din puținul fiecăruia să dăruim cele de care este nevoie”, a declarat preşedintele Comunităţii Elene Elpis Constanţa, Anton Antoniadis.

Acesta a precizat că a fost deja luată legătura cu asociațiile umanitare ce acționează în zonă şi au fost solicitate corturi și aeroterme pentru încălzit. Cei ce vor să doneze, oricât de puțin, o pot face în contul special deschis în perioada 10 martie - 30 martie 2023. Detaliile contului sunt:

Vista Bank Constanţa- Comunitatea Elenă Elpis Constanţa Cont IBAN RO30EGNA1010000001334565, pentru acțiunea „Noi, dobrogenii, alături întotdeauna de cei în suferinţă”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.547 secunde