O parte din cartierul Palazu Mare, fără curent electric

270
O parte din cartierul Palazu Mare, fără curent electric - curent-1638991361.jpg

Articole de la același autor

E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare, însă pentru efectuarea lor, este necesară întreruperea temporară a curentului electric, în zonele respective.

Săptămâna aceasta, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții. Joi, 8 decembrie, în municipiul Constanţa, între orele 9.00 şi 16.00, sunt afectaţi consumatorii din cartierul Palazu Mare, pe străzile Corneliu Baba, Corneliu Coposu, George Topârceanu, Eugen Lovinescu, Lucian Blaga, Zăvoiului şi Dumbrăveni, iar, între orele 9.00 şi 17.00, cei de pe strada Corneliu Coposu.

În restul judeţului, între orele 8.30 şi 16.30, sunt anunţate întreruperi în municipiul Mangalia, în zona fermei de legume „Fruvileg” şi în zona fermei Olan, Abator, Staţie de Pompare Irigaţii. În acelaşi interval se va lucra în localitatea Techirghiol, pe străzile Victoriei (fostă 23 August), Mihai Viteazu, Calil Kadar, Elena Cuza, Ţepeş Vodă şi Emil Cioran.

De asemenea, între orele 9.00 şi 17.00, se va opri curentul în oraşul Năvodari, pe străzile A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3, B4, B5, B6 şi B7, şi în localităţile Băneasa, pe strada Trandafirilor, pe tronsonul delimitat de strada Nucilor şi până la sediul Poliţiei de Frontieră, pe Şoseaua Băneasa – Oltina, respectiv pe străzile Luminii, Măceşului şi Belşugului, precum şi în localitatea Crucea, pe străzile Constanţei, Lacului, Argeşului, Livezii şi Ecoului. Iar, între orele 8.30 şi 15.30, se lucrează în localităţile Mircea Vodă, Tortoman, Ţibrinu şi Gherghina, şi, între orele 8.30 şi 16.30, în localităţile Amzacea şi Pelinu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Noiembrie 2021
Stire din Social : Cartierul Boreal, fără curent electric
Pagina a fost generata in 0.5732 secunde