O parte din localitatea Valu lui Traian, fără curent electric

146
O parte din localitatea Valu lui Traian, fără curent electric - curent-1648060669.jpg

Articole de la același autor

E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare, însă, pentru efectuarea lor, este necesară întreruperea temporară a curentului electric, în zonele respective.

Săptămâna aceasta, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții. Joi, 24 martie, între orele 9.00 şi 17.00, sunt anunţate două întreruperi de aproximativ 10 minute, în localitatea Valu lui Traian, inclusiv la Pompele RAJA, dar şi întreruperi mai de lungă durată pe străzile Soarelui, Eliberării, Islazului, Socului, Zambaccian, Liliacului, Măceşului, Cocorilor, Berzelor, Pescăruşilor, Egretei, Anasonului, Valea lui Pavel, Bujorilor, Pinului şi Bravilor.

De asemenea, între orele 9.00 şi 17.00, în municipiul Constanţa, sunt afectaţi consumatorii de pe DN 3C Varianta Constanţa – Ovidiu, agenţii economici din zonă, şi în localitatea Mihail Kogălniceanu, pe străzile Tudor Vladimirescu, Carpaţi, Speranţei, Primăverii, Călugăreni, Libertăţii, Mircea cel Bătrân, Iorgu G. Ion, Ogorului, Unirii, Vasile Lupu, Nicolae Bălcescu, Transilvaniei, Dorobanţi, Daciei, Victoriei, Griviţei şi Călugăreni. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7965 secunde