O parte din staţiunea Mamaia, fără curent electric

103
O parte din staţiunea Mamaia, fără curent electric - curent-1649359512.jpg
E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare, însă, pentru efectuarea lor, este nevoie de întreruperea temporară a curentului electric, în zonele respective.

Săptămâna aceasta, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții. Vineri, 8 aprilie, între orele 8.30 şi 16.30, sunt afectaţi consumatorii din staţiunea Mamaia – Hotel Doina, Hotel Delta, Hotel Meridian, restaurantul Cetate, Hotle Sulina, Hotel Agapi, Hotel Solea Beach şi autoservirea Maria, Hotle Milano Blue, Hotel Golden Palace, respectiv minimarketul Doruleţ.

De asemenea, între orele 9.00 şi 17.00, sunt anunţate întreruperi în localitatea Saligny, pe străzile 23 August, Duzilor, Bisericii, Anghel Saligny şi Şcolii. Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7634 secunde