Ofertă sfidătoare pe litoral. 200 de lei pentru un loc pe cearceaf, într-o zonă restricționată

554
Ofertă sfidătoare pe litoral. 200 de lei pentru un loc pe cearceaf, într-o zonă restricționată - plaja1-1657456283.jpg
Ultima fiță pe litoralul românesc. Un loc de plajă la malul mării costă 200 de lei. Oferta aparține unui operator privat din zona Mamaia Nord. Oferta pare să încalce reglementările, atât șeful Protecției Consumatorilor, cât și un specialist de la Apele Române afirmând că în zona respectivă n-ar trebui să stea nimeni, potrivit Realitatea.net


Un operator privat din zona Mamaia Nord a scos la închiriat prima fâșie de nisip de lângă malul mării, destinată turiștilor care vor să-și așeze cearșafurile.

În schimbul celor 200 de lei, pe care bărbatul îi cere, turistul nu beneficiază de umbrelă și poate folosi până la 3 metri pătrați de material, asta doar ca să stea mai aproape de apă.


După ce oferta a devenit virală pe rețelele de socializare, Protecția Consumatorilor a anunțat că va face un control. Horia Constantinescu, șeful ANPC, susține că cel puțin 5 metri de la apă trebuie lăsați liberi pentru situații grave care pot apărea. Se vor face controale prin care să se verifice dacă se respectă distanța. 


Pagina a fost generata in 0.8855 secunde