Prețuri uriașe pe litoral. Cât a ajuns să cheltuiască o familie pe mâncare pentru o singură zi

389
Prețuri uriașe pe litoral. Cât a ajuns să cheltuiască o familie pe mâncare pentru o singură zi - litoral-1657125523.jpg
Cea mai mare problemă în concediu este să găsești locul potrivit în care să mănânci. Când mai ai și un copil, îngrijorarea se dublează - . pe de o parte, părinții se tem pentru sănătatea celui mic. Pe de altă parte, și nota de plată este usturătoare, potrivit Antena3.ro


Autoritățile fac controale zilnice în restaurantele de pe litoral sau la terasele de autoservire, iar amenzile nu sunt deloc mici. Chiar și așa, la spital ajung câteva sute de persoane în fiecare zi cele mai aglomerate stațiuni din ultimii ani au devenit în acest an pustii. Unul dintre motive? Prețurile la mâncare.

Pentru turiști, alegerea terasei devine o adevărată loterie. Autoritățile descoperă și acum probleme mari de igienă și condiții de păstrare improprii. Tocmai de aceea, pe terase bate vântul, dar nici la autoservire nu mai este coada de altădată.

Se uită eticheta care identifică produsul. Mai uită puțin ciorba la temperatura camerei. Nu respectă condițiile de depozitare. Produsele refrigerate achiziționate le depozitare sunt stare congelată. Au probleme cu modul de pregătire al ciorbei.


Iar amenzile sunt destul de mari - de la 10.000 de lei în sus, în funcție de tipul operatorului economic. Chiar și cu aceste controale, sute de persoane ajung în fiecare zi la spital. Cei mici sunt cei mai afectați de mâncarea alterată.


Pagina a fost generata in 0.2413 secunde