Organizația "Mare Nostrum", premiată în Turcia

226
Organizația

Articole de la același autor

Reprezentanții organizației non-guvernamentale "Mare Nostrum" au participat, de la începutul acestei luni, la două evenimente desfășurate în Turcia. 


Unul dintre acestea a vizat "Primele rezultate ale Inițiativei ACCOMBAS", în cadrul căruia organizația constănțeană a prezentat rezultatele monitorizării aeriene privind megafauna Mării Negre, realizată în vara acestui an. 


Al doilea eveniment a fost a șaptea întâlnire a părților semnatare ACCOMBAS, în cadrul căruia ONG "Mare Nostrum" a primit un premiu pentru implicare. Printre părțile semnatare se numără reprezentanți din Algeria, Bulgaria, Croația, Egipt, Franța, Georgia, Italia, Turcia și Ucraina. 


În urma prezentărilor, participanții au făcut un schimb de informații legat de lucrurile care pot fi îmbunătățite la nivelul colaborării, precum și punctele tari ale experienței. 


"Printre sugestiile făcute, s-au numărat și identificarea resurselor pentru stabilirea unei a doua expediții de acest gen, care să acopere zona ACCOBAMS sau chiar implementarea unui program de monitorizare a cetaceelor pe termen lung", a afirmat Marian Paiu, ecolog ONG Mare Nostrum. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4414 secunde