Parcarea de lângă Biserica Adventistă din Inel II dispare. Ce construcție îi ia locul

1056
2
Parcarea  de lângă Biserica Adventistă din Inel II dispare.  Ce construcție  îi ia locul - parcarestradaeliberariizonabrick-1494433006.jpg

Articole de la același autor

Zona Inel II este din ce în ce mai mult în atenția investitorilor și retailerilor. Pe strada Eliberării din Constanța va începe, în curând, construcția unui nou supermarket Penny. Noua clădire va fi ridicată pe terenul unde, în prezent, este o parcare cu zeci de locuri, între Biserica Adventistă și blocurile de pe patru și zece etaje.

Terenul, cu o suprafață de 4.009 metri pătrați, este proprietatea SC Rewe Projectentwicklung, grevat de drept de ipotecă în favoarea lui Gheorghe Pescaru, Elena Grosu, Mihai-Vasile Marcu, Ion Petru, George Florin Coman și Miron-Florin Marcu. Comisia tehnică de urbanism și amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanța se reunește, astăzi, pentru a discuta solicitarea de emitere a Avizului de oportunitate în vederea elaborării Planului Urbanistic Zonal, cu propu-nerea de realizare a unui spațiu commercial tip supermarket.

În documentația tehnică, se precizează că "având în vedere tendința de dezvoltare a zonei, se estimează că din punct de vedere social, zona va deveni mai atractivă prin diversificare funcțională și amenajări noi, iar din punct de vedere economic, se estimează o creștere a veniturilor la bugetul local prin taxele aferente documentațiilor respective".

Reamintim că în zonă mai sunt două supermarketuri importante și Piața Brick. 

Comentează știrea

Despre parcari.....
11 mai 2017
Extras din Cuvantarea Tov.Fagadau la Plenara CC al PSD

["Din toate calculele preliminare(???) pe care le-am făcut împreună cu arhitectul șef, Constanța este orașul cu indicele de motorizare cel mai ridicat din România. Orașul nostru a fost proiectat aproape în totalitate în socialism, în care așteptai aproape o viață pentru o mașină și, după ce ți-o luai(ti-o luai ???), mergeai o duminică da, alta ba. În mod evident, Constanța nu a fost pregătită pentru asaltul acesta și pentru această evoluție exponențială a numărului de autoturisme"], A CUVANTAT TOV. DECEBAL FAGADAU.(cuvantare publicata in Cuget Liber,vineri,28 Aprilie 2017)......De unde aflam ca Fagadau si marele "artist" Vanturache au facut calcule "preliminare"(???) pentru a determina indicele de motorizare al Constantei.Cu indicele de motorizare in dreapta si cu arhitectul Vanturache(tine-cal) in stanga,Fagadau a plecat sa numere parcarile din oras.Soc si groaza...Constanta nu are parcari.De ce lipsesc parcarile,mai Vanturache,a intrebat Fagadau ? Parcarile lipsesc pentru ca orasul Constanta a fost proiectat aproape in totalitate in socialism,a explicat tot Fagadau.Domnule Cuget Liber,daca-l intalniti pe Fagadau vreau sa-i spuneti ca spre deosebire de pesedei,comunistii au avut un mare merit. Comunistii s-au sprijinit si s-au inconjurat numai de oameni de cultura,ingineri,maistri constructori si arhitecti bine pregatiti.Pesedeii s-au sprijinit si s-au inconjurat numai pe idioti si analfabeti.Unde l-ati gasit mai pe acest Fagadau ? Voi chiar nu vedeti ce-i poate mintea ? Deci,daca sunteti intrebati de ce nu exista parcari in Constanta,sa-i raspundeti ce v-a invatat Fagadau: Pentru ca in socialism oamenii circulau o duminica da si alta ba.Si cum orasul a fost proiectat in socialism comunistii au proiectat parcari numai pentru duminicile cu sot.Fagadau il intrece pe Mazare in prostie.In tot cazul este hazliu.

ROMAN
11 mai 2017
Ca-n Teleorman !

dragnea liviu face în psd, ca-n pdl, " taie și spânzură ", ăsta a venit în psd ca să-l demoleze, îi elimină pe toți psd-știi ca el să distrugă ușor și bine tot partidul, membrii psd-ști chiar nu văd că penalul ăsta face ce vrea în casa și în curtea lor psedistă, cu amantlâcul lui, pleacă în zone exotice, este " putred " de bogat ca și vâlcov darius care-i fost pdl-list și adus în psd, vâlcov darius este specializat în hoție, furtișaguri și în îmbogățirea proprie ca și dragnea liviu, pe Victor Ponta l-au folosit în campania electorală și pe urmă l-au îndepărtat, l-au trecut pe " linia moartă ", de ce, pentru că Victor Ponta, nu este de acord cu potlogăriile acestora și românii vor avea salariile și pensiile mărite : " la anul și la mulți ani ", adică niciodată, ca pe timpul lui boc emil, colegul lor pdl-ist, că poporul român nu a uitat " bravurile " pdl-lui și lui băsescu traian + gașca ?! Românii au votat defapt pdl-ul, nicidecum psd-ul, așa cum în prezent mulți pdl-iști, s-au ascuns în pnl ! Cei dinafara României cu : băsescu traian, dragnea liviu, vâlcov darius și Johannis kw, distrug ce au mai rămas de distrus : pnl-ul și psd-ul !? Cu pntcd-ul, băsescu traian si cu cei dinafara României, au rezolvat problema, cu ceva timp în urmă, acum pntcd-ul este în cavou și îi așteaptă pe prietenii / rivalii politici, la viața veșnică, adică în cavou ca să se odihnească pentru totdeauna !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3174 secunde