PĂRINȚI, ATENȚIE! JOC ONLINE FOARTE PERICULOS! Micuții sunt încurajați SĂ FUGĂ DE ACASĂ!

3219
PĂRINȚI, ATENȚIE! JOC ONLINE FOARTE PERICULOS! Micuții sunt încurajați SĂ FUGĂ DE ACASĂ! - shutterstock51928348jpg838x0q67c-1508397562.jpg

Articole recomandate

Un "joc" înfiorător, denumit "Provocarea de 48 de ore", a început să circule pe Facebook, scrie Gandul.info


Jocul îi încurajează pe copii să fugă de acasă timp de două zile. Pentru fiecare mențiune la adresa lor apărută în social media, copiii sunt păcăliți că vor primi puncte, astfel că sunt binevenite toate mesajele postate de familie și prieteni în care aceștia fac apel la internauți, anunțând dispariția și implorând ajutorul.

În urmă cu câțiva ani în vestul Europei a circulat un "joc" similar, "Jocul celor 72", în care copiii încercau să dispară de acasă timp de 72 de ore. O mămică din Derry, Irlanda, a povestit că familia ei a suferit un adevărat șoc din cauza acestei "competiții bolnave". Ea a povestit că cei doi copii ai ei au fost găsit alături de alți copii au fost găsiți la 55 de ore de la dispariție în Ballymena.

"Mi-a fost teamă că erau morți sau că ar putea fi violați, traficați sau uciși. Dar acești copii cred că acest lucru este amuzant", a povestit mama. Aceasta a aflat, ulterior, că cei doi copii erau lideri ai jocului, din cauza timpului lung petrecut departe de casă.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5651 secunde