Patronul fabricii BRĂDET, distrus de scandalul E-coli: "Falimentul este aproape"

1054
1
Patronul fabricii BRĂDET, distrus de scandalul E-coli:

Articole recomandate

Marius Badea, patronul Brădet, a declarat la B1 TV că firma sa este extrem de afectată după implicarea în scandalul E.coli. El a precizat că așteaptă rezultatele unor analize pentru a se stabili clar dacă cele 25 de kilograme de brânză au fost infestate cu E.coli în fabrica lui sau nu, căci brânzeturile puteau fi infestate și la ambalare sau transport. 


Citește și RĂSTURNARE DE SITUAȚIE ÎN SCANDALUL "LACTATE BRĂDET". AUCHAN A FĂCUT PRIMUL PAS

Totodată, Badea a afirmat pentru B1 TV că a avut o discuție cu Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, cel care a vorbit despre firma Brădet, și că Ministrul i-a spus că face tot posibilul pentru a ajuta industria. Patronul a mai spus că nu este supărat pe Irimescu, dar este supărat pe declarația acestuia deoarece i-a afectat "fundamental" afacerea.

"Este foarte greu de comentat acest subiect. Aștept rezultatele finale, ca să știu dacă sunt vinovat. Există o presiune mare asupra mea pentru că nu știu dacă am greșit sau cum a fi putut să greșesc. Consider că falimentul nostru este foarte aproape", a susținut patronul.

Acesta a mai precizat că nu va mai produce nimicpână nu va demonstra nevinovăția. "Vrem ca clienții să aibă încredere în ceea ce facem", a mai spus el.

Cât despre declarația Ministrului Agriculturii, Marius Badea a spus că nici măcar incendiul din 2008 nu a reușit să distrugă fabrica atât de rapid, pe când afirmația aceasta a reușit să o pună la pământ instantaneu.

Patronul Brădet a mai spus că a vorbit marți dimineață la telefon cu Ministrul Irimescu.

"Am fost sunat de la cabinetul domnului Ministru și am vorbit cu dânsul pe acest subiect. S-a discutat problema, dacă sunt foarte afectat de această declarație făcută de dânsul. Nu trebuie să-și ceară scuze.

A vrut să știe dacă sunt supărat pe dânsul, dacă îi reproșez lucruri. Mi-a spus că încearcă să facă tot posibilul pentru industrie și pentru noi ca oameni și sperăm să fie așa. Acum e destul de interpretabil. Nu am cerut nicio asigurate și nu mi-a dat. A vrut să vadă doar punctul meu de vedere pe care l-am expus și public. Eu îmi doresc din tot sufletul ca noile analize să iasă cât mai repede să vedem dacă acel microb e în produsele noastre. Noi am dus analize ale angajaților la Cantacuzino pentru că acest E.coli nu se depistează așa ușor și a trebuit să facem analize speciale. Sunt unele scumpe, speciale și am vrut să văd dacă unul din oamenii mei e bolnav. Dacă nu, nu avea cum să fie contamineze produsele", a susținut Badea.

Acesta a mai spus pentru B1 TV că suvbiectul îi dă insomnii, că nu poate dormi noaptea și că trăiește cu o permanentă neliniște până când va afla rezultatele.

Patronul Brădet a mai precizat că toate buletinele au fost bune de-a lungul timpului, a respectat normele de igienă, iar dacă analizele vor ieși și ele bune nu-și poate da seama cum s-ar fi putut infesta produsele în fabrica sa.



Comentează știrea

nvt
3 martie 2016
INCOMPETENTI

Exact! asa se numesc acei ce au fost insarcinati cu rezolvarea misterului ce se se afle in spatele contaminarii cu E-coli al acelor copilasi.. Iar cand spun incompetenti doresc sa folosesc un atribut mai "moale".. dupa ca ce nu sunt in stare sa descopere motivul acestei mari probleme mai i-si permit luxul de impovara pe nedrept acea firma de lactatate. RUSINE !

Articole pe aceeași temă

Luni, 01 Aprilie 2013
Stire din Cetățenești : "Fetița mea refuză lactatele!"
Sâmbătă, 22 Septembrie 2012
Stire din Diverse : Lactatele, esențiale în hrana copiilor
Pagina a fost generata in 2.4525 secunde