Peste 30 de școli constănțene închise

635
În nordul județului Constanța, din cauza condițiilor meteo extreme, cu vânt puternic și ninsori care pe alocuri au făcut imposibil transportul elevilor și al cadrelor didactice, ieri peste 30 de școli n-au făcut cursuri.
Câteva din unitățile unde nu s-au făcut ore s-au aflat în satele Conacu, Negrești și Viișoara, la Darabani (structură a Liceului Teoretic Negru Vodă), la Liceul Teoretic Negru Vodă, Școala cu clasele I-VIII Plopeni, GPN Credința și Școala I-IV Credința, Școala cu clase I-VIII "Nicolae Maraloi" Saraiu, structura GON IAS Izvoru Ciocârlia, GON și Școala I-IV IAS Centru Ciocârlia. Prezența la cursuri la Școala I-VIII Ciocârlia de Jos și Ciocârlia de Sus a fost în proporție de 70 %, fiind absenți elevii navetiști din IAS Izvoru și IAS Centru și o parte din elevii din sat. La Grup Școlar "Nicolae Istrătoiu" Deleni, cursurile s-au desfășurat cu durata orelor de 35 minute și pauze de 5 minute. La fel și la Liceul Teoretic "Mihail Kogălni-ceanu". La Școala cu clasele I-VIII Tariverde este întreruptă alimentarea cu energie electrică din data de 21 ianuarie.
Recuperarea orelor de curs se va face în semestrul II, conform planificărilor fiecărui consiliu de administrație.
În funcție de evoluția vremii se va decide, la nivelul unităților școlare, dacă astăzi se menține suspendarea cursurilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Ianuarie 2012
Stire din Social : Autostrada Soarelui rămâne închisă
Pagina a fost generata in 0.4623 secunde