Peste 4.000 de pachete cu carne au fost împărțite de UDTR etnicilor turci

1011
Peste 4.000 de pachete cu carne au fost împărțite de UDTR etnicilor turci - udtr2-1657627360.jpg

Articole recomandate

Uniunea Democrată Turcă din România a marcat Sărbătoarea Sacrificiului, în perioada 9-12 iulie 2022, în spiritul tradiţiei islamice. Sărbătoarea Sacrficiului (Kurban Bayram) este pentru etnicii turci atât un prilej de reflecţie asupra valorilor vieţii spirituale, cât şi unul de a-şi manifesta grija şi respectul faţă de semenii lor.

Preşedintele UDTR, ing. Fedbi Osman, a declarat: „ În acest an, ca şi în ultimii 10 ani, cu sprijinul Federaţiei Turcilor din Olanda am împărţit etnicilor turci din Dobrogea şi nu numai, peste 4.000 de pachete cu carne din animale sacrificate, conform tradiţiei islamice, cu prilejul Sărbătorii Sacrificiului. Pachetele au fost împărţite etnicilor turci de la Sucursalele din judeţele Constanţa, Brăila, Galaţi dar şi celor de la Sucursala UDTR Bucureşti.”

Sărbătoarea Sacrificiului comemorează jertfa Profetului Ibrahim, cel care, pus să aleagă între dragostea faţă de unicul său fiu şi adoraţia pentru Allah, optează pentru confirmarea devoţiunii faţă de divinitate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6631 secunde