PIAȚA GRIVIȚEI va fi rasă de pe fața pământului. Cum va arăta noua piață din centrul Constanței / GALERIE FOTO

17682
16

Articole recomandate

Primarul interimar Decebal Făgădău a prezentat imagini cu proiectul viitoarei Pieței Grivița, din centrul Constanței. Practic, actuala piață va fi rasă de pe fața pământului și se va construi una nouă. Aceeași soartă o va avea și piața IL Caragiale.
Suntem curioși să vedem însă cum ca rezolva Primăria Constanța adevărata problemei a zonei, ce nu mai ține de infrastructură sau investiții, ci de... populația zonei. Vorbim aici la sutele de romi, locuitori din apropiere, care asediază perimetrul cu tot felul de activități, mai mult sau mai puțin ilicite. Aici este adevărata problemei a zonei, ce ține de siguranța și confortul cetățeanului. 


Comentează știrea

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
m
13 mai 2016
mm

Ba ziaristii lu peste.nu mai puneti botul la vrajeala.Este campanie electorala,intrabati-i pe marii politicieni ce au promis in campania trecuta si ce-au realizat cu adevarat,faceti bilantul promisiunilor electorale sa vedem cum stam.Anul asta promit mai mult decat in alti ani.

Tx
13 mai 2016
Offf

Prea tare o poza , un titlu si gata am rezolvat problema 🤔

europeanu
13 mai 2016
Omul sfinteste locul

hotul de fagadau sa ne zica ce face cu tiganii din jurul pietelor si cum amorseaza bomba din HC.

Mihai
13 mai 2016
imagini

Nota 9 pt saracu` care s-a caznit sa faca vizualizarile alea. O fi fost platit? sau a muncit pro bono? Nota 9 ca nu a gasit in paleta cu imagini stoc niste "cetateni" tomitani care sa vanda pe jos la colt de strada. Si a uitat sa mai pune gheretele si tarabele de pe strazi... In rest foarte frumoase, numai ca cine pune banii de constructie si mentenanta? ca iarba aia de pe acoperisi doar nu o sa reziste vara doar cu ploaie? Si masinile? pe unde sunt parcate? ca in poze zici ca e ziua internationala a mersului pe jos....

gogu
13 mai 2016
aiurea

la cum arata imaginea trebuie demolata zona pana la antoniadis.

de discriminati
13 mai 2016
Pana nu curata zona

nu se poate face nimic. Daca cineva ar teleporta randarea din imagini fix peste piata grivitei, in cateva luni hoardele de tigani ar avea grija sa o murdareasca si sa o distruga. Nu exista neam mai spurcat ca cel tiganesc.

nume
13 mai 2016
subiect

Hai sa nu mai punem botul la astfel de vrajeli si sa nu mai promovam hotia

Beria
13 mai 2016
Vrajeala electorala

Acesti ziaristi care,mai ieri erau adversarii lui Mazare,pun botu` la programul electoral al locotenentului (loial) subordonat celor trei cavaleri -Mazare,Constantinescu si Strudinschi-ai apocalipsei municipiului/judetului Constanta. Indemn pentru alegatorii constanteni:Nu votati c u PSD si /sau cu PNL,deoarece,au batut palma,adica,PNL la primarie si PSD la judet(sau viceversa...).

Ne-am saturat de voi, ORDINARILOR !!!
13 mai 2016
Luati-va labele jegoase de pe orasul asta

Daca au ajuns minciuna si hotia la rang de virtuti, atunci e naspa rau....pana la alegeri suntem prostiti in fiecare zi cu tot felul de proiecte, promisiuni, bla, bla. BAAAAAA NESIMTITILOR nu mai aveti nici un dram de onoare, ORDINARII drak care sunteti, FAGADAI, CHITACI , PALAZI, etc

cetatean
13 mai 2016
????

ma intreb cum de astfel de proiecte apar numai in campaniile electorale si apoi raman la faza de fotografie sau articol in ziar ; de ce nu au realizat proiectele pina acum si apoi sa se laude cu ce se vedea practic ca au facut?, acum folosesc banii din campania electorala pentru proiecte comunitare care in orice tara normala ar s-ar fi facut demult; mai am o dilema? de ce nu exista nici un proiect de reabilitare a Palatului copiilor si a terenului aferent lasat intr-o paragina demna de izlazul satului nelocuit, oare copii nostrii nu au nevoie de spatii, de terenuri de sport , de terenuri pentru activitati extrascolare? sau mergem pe premisa ca daca nu ne-au distrus bolile luate din spitale, cele dezvoltate de vaccinuri , oricum ne vor ucide bolile aparute datorita sedentarismului, si altele din categoria celor psihice dezvoltate de spatiile inchise si de lipsa activitatii fizice minime; exista bani pentru proiecte europene dar pentru ca acolo nu se poate fura din ei si nu se pot aloca comisioane cat jumatate din investitie cel putin ,mai bine mai bine nu facem nimic; stiu ca dl Fagadau are copii care fac tenis, macar pentru ei sa de gandeasca sa propuna sali de sport sau alfel de activitati, sau dl. F isi duce copii sa traiasca in strainatate ca doar are bani (din banii nostrii)?

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5284 secunde