Plata cu pet-ul, la Carrefour Constanța. Primești la schimb fructe și legume românești

513
Plata cu pet-ul, la Carrefour Constanța. Primești la schimb fructe și legume românești - platacupetulcarrefour-1570658009.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi și până pe 20 octombrie, inclusiv, constănțenii pot plăti cu peturi la hipermarketul Carrefour din Constanța. Ei predau peturile și primesc la schimb fructe și legume românești, de la producătorii locali.


Inițiativa "Plata cu PET-ul" introdusă de Carrefour România este parte a programului "Punem preț pe plastic", un program de economie circulară adresat reducerii cantității de ambalaje din plastic și introducerii plasticului într-un circuit responsabil, prin reducere, refolosire și reciclare.


Aceasta este doar una dintre măsurile implementate de Carrefour în ultimii ani pentru reducerea amprentei de plastic. Încă din 2013, în hipermarketurile și supermarketurile grupului au utilizate soluții de ultimă generație, de la iluminare cu led, la recircularea și reutilizarea căldurii generate de instalațiile de refrigerare pentru a încălzi alte spații adiacente până la introducerea ambalajelor reutilizabile, în martie 2019.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5363 secunde