Polițele de asigurare obligatorii a locuințelor, disponibile și pe Ghișeul.ro

280
Polițele de asigurare obligatorii a locuințelor, disponibile și pe Ghișeul.ro - asigurarifacultativelocuintaputi-1685025690.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Sebastian Burduja, a anunțat că începând de joi, 25 mai, poliţele PAID se pot achiziţiona și de pe ghiseul.ro.


„În România există o lege care spune că acea poliţă de asigurare împotriva dezastrelor este obligatorie, dar, din păcate, foarte puţini români au această poliţă, deşi are un cost rezonabil. De astăzi, în ghişeul.ro se pot achiziţiona aceste poliţe foarte uşor şi ele sunt nu doar cerute de lege, ci extrem de utile, pentru că, în cazul unor cutremure, inundaţii sau alte dezastre, aceste poliţe plătesc o sumă importantă pentru cei care le deţin. Şi noi îi încurajăm pe toţi românii, toate gospodăriile, să se protejeze prin această poliţă”, a afirmat Sebastian Burduja.


El a menţionat că în ultimul an s-a înregistrat „o creştere spectaculoasă” a numărului de utilizatori din ghişeul.ro şi a punctat că aproape 1,8 milioane români au în prezent cont pe această platformă.


Ministrul Burduja a mai spus că Ilfov este cel mai digitalizat judeţ din România. El a precizat că sunt înrolate în ghişeul.ro aproximativ o treime dintre comune, circa 70% dintre oraşe şi municipii, cu excepţia unuia din judeţul Bihor, care are propria platformă de plăţi online.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Noiembrie 2021
Stire din Economie : Noi tipuri de plăţi pe Ghişeul.ro
Sâmbătă, 26 Septembrie 2020
Stire din Economie : Tranzacţii rapide şi sigure pe Ghiseul.ro
Pagina a fost generata in 0.4939 secunde