Poluare fără precedent în centrul Constanței

2197
3
Constănțenii care locuiesc pe b-dul 1 Decembrie, aproape de intersecția cu strada București, au semnalat, ieri, în jurul orei 14.00, un miros pestilențial foarte puternic. În același timp, mai multe mașini s-au tamponat, alunecând pe o pată de ulei scurs dintr-un autovehicul.
La fața locului, au fost solicitate autospeciale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență și ale societății de salubrizare, care au curățat carosabilul și au aruncat material antiderapant. Mirosul puternic a persistat însă alte câteva ore în atmosferă.
"După primele cercetări, se pare că este vorba despre o poluare cu ulei vegetal uzat, scurs, conform martorilor, dintr-o dubă cu numere de înmatriculare în județul Constanța. Poliția caută autovehiculul respectiv. În zonă s-a acționat cu apă și cu spumă pentru a se curăța carosabilul. Uleiul este fie din cel folosit ca biodiesel, fie pentru hrana animalelor. Nu este dăunător pentru mediul înconjurător, fiind biodegradabil. Cu toate acestea, persoana care a efectuat transportul neglijent este pasibilă de amendă și va suporta toate cheltuielile cu intervenția, dar și reparația mașinilor lovite", a declarat, pentru "Cuget Liber", comisarul Valeria Ghinea, de la Comisariatul Județean al Gărzii Naționale de Mediu.

Comentează știrea

un cititor
20 septembrie 2011
incultura la nivel literar

madam Andreea, intoarce-te la scoala(primara) si invata temeinic sensul cuvintelor.Poluarea de orice fel este daunatoare sanatatii, iar matale spui ca cea de la cta nu este daunatoare mediului!! pai atunci despre ce este vorba? Sunteti din ce in ce mai multi "ziaristi" la saracul Cuget stupizi si alarmisti.Poluatorii sunteti voi cei care poluati limba romana si mintea oamenilor.

andreea
20 septembrie 2011
poluare

Catre Un cititor: Declaratia ca uleiul respectiv nu este daunator pentru mediul inconjurator ii apartine doamnei comisar Valeria Ghinea, de la Garda de Mediu, daca observati citatul este pus in ghilimele.Dansa a precizat ca uleiul este biodegradabil. Poluarea la care m-am referit este cea cu mirosul specific, pe care daca ati fi fost in zona sigur l-ati fi simtit si dumneavoastra si pe care l-au inhalat cateva ore bune locuitorii din cartier. Cu respect, Andreea PERHAITA

catalin
20 septembrie 2011
ce rai sunt jurnalisti cugetului

Pe zi ce trece sunteti din ce in ce mai rai . Imediat "va sare mustarul" si aruncati o replica la orice comentariu scris pe site. Mai e o "mica rautate" Marian Nedelea dupa numele de scena lui ii sare ketchup-ul pe nasuc daca scrii ceva de articolele lui . oricum a avut dreptate Andreea

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1394 secunde