Predaţi deșeurile electrice de care nu mai aveţi nevoie şi veţi fi premiaţi

399
Predaţi deșeurile electrice de care nu mai aveţi nevoie şi veţi fi premiaţi - deseuri-electrice-1680182865.jpg
Primăria Constanţa anunţă că în perioada 3-8 aprilie puteţi scăpa de deşeurile electrice din casă și veţi fi premiat. Acestea pot fi depuse la

punctul de colectare permanent situat pe strada Industrială nr. 9, în intervalul orar 10:00 - 20:00 şi în punctele de colectare temporare, care vor funcționa în perioada 7-8 aprilie, între orele 10:00 - 16:30, în următoarele locații: strada Cișmelei - Școala nr. 29, strada Brizei - Piața Roșie şi strada Dezrobirii, zona Câmp. Ne referim la toate acele deșeuri electrice, electronice sau electrocasnice care nu vă mai trebuie.

De asemenea, în această perioadă, constănțenii beneficiază de preluarea gratuită de la domiciliu a deșeurilor electrice, electronice sau electrocasnice de mari dimensiuni. Comanda de preluare se va face la numărul de telefon 0721.289.593. Astfel, fiecare persoană care predă deșeuri electrice de minimum 5 kg cumulate va fi înscrisă în mod automat la tombola cu premii, constând în frigider, aspirator, TV, brățări fitness. Menţionăm că tombola este organizată în cadrul campaniei „Orașe curate”. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6955 secunde