Pregătiri pentru festivalul NEVERSEA. Iată ce restricții de circulație sunt instituite în Constanța

2056
Pregătiri pentru festivalul NEVERSEA. Iată ce restricții de circulație sunt instituite în Constanța - x-restrictii-neversea-1688039287.jpg

Articole de la același autor

Ca în fiecare an, şi în 2023, cel mai aşteptat festival al verii, Neversea se va desfăşura în prezenţa a zeci de mii de constănţeni şi turişti. Pentru ca circulaţia în oraş să nu se blocheze, se vor institui mai multe restricții de circulație. Pe această cale, Primăria Constanţa anunţă că cei care locuiesc sau își desfășoară activitatea în zona festivalului nu sunt afectaţi de restricțiile de circulație. În funcție de valorile de trafic, începând cu data de 4 iulie, se vor impune restricții pe arterele care conduc către locul de desfăşurare al evenimentului.

Astfel, în perioada 6-9 iulie 2023, accesul pe plajă va fi limitat prin intermediul barierelor de acces amplasate la intersecția străzii Salonic cu strada Yokohama și strada Belvedere, precum și la capătul străzii Marinei. De asemenea, pentru desfășurarea în condiții de fluență și siguranță a traficului rutier, Poliția Rutieră va institui reguli de circulație auto în următoarele intersecții, în intervalul menţionat, după cum urmează: prelungirea strada Traian cu Valea Portului; Poarta 1 - Port (zona „sens giratoriu”); strada Termele Romane cu bulevardul Elisabeta (zona Poarta 1 Port).

În funcție de valorile de trafic și situația operativă, se va institui restricția la intersecția tip sens giratoriu strada Traian cu strada termele Romane; strada Traian cu bulevardul Tomis; strada Negru Vodă cu strada Ecaterina Varga; strada Negru Vodă cu strada Mircea cel Bătrân; strada Mircea cel Bătrân cu strada Smârdan; strada Mircea cel Bătrân cu strada Decebal; strada Mircea cel Bătrân cu strada Eroilor; strada Bucovina cu strada Eroilor; strada Marinei segmentul cuprins între Tomis Marina Management și bariera de acces pe Plaja Modern.

Tot în perioada 6-7 iulie 2023, în intervalul orar 16:00-6:00, se vor impune restricții de circulație pe strada Termele Romane, între strada Traian și sensul giratoriu de la Poarta 1 Port. Începând cu data de 8 iulie 2023, ora 6:00 și până pe data de 10 iulie 2023, ora 6:00 vor fi impuse restricții de circulație de la sensul giratoriu Poarta 2. Atenţie! Parcarea autovehiculelor pe bulevardul Elisabeta va fi interzisă pe perioada 4-9 iulie 2023.

Pentru a trece de filtrele instituite de autorități, riveranii trebuie să prezinte fie un act de identitate, un contract de comodat sau unul de închiriere care să ateste domiciliul în zona peninsulară. Cei care nu pot face dovada domiciliului în perimetrul închis de autorități sunt rugați să se prezinte cu orice act care dovedește rezidența în Zona Peninsulară la punctul de acreditări marcat pe plaja Neversea pentru a ridica permisul de acces. Programul pentru acreditări pe plaja Neversea este: luni, 3 iulie - orele 8:00 - 22:00, marți – sâmbătă, orele 8:00 - 03:00 şi duminică, 9 iulie, între orele 8:00 - 22:00. Reţineţi! Accesul taxiurilor, a mijloacelor de transport particular (autoturisme, microbuze, maxi-taxi) în interiorul perimetrului de siguranță, cu excepția autobuzelor CT BUS autorizate să efectueze transport public este interzis în această perioadă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.327 secunde