Prima sală de cinematograf 4DX din Constanța, deschisă în Cinema City din City Park Mall

748

Articole de la același autor

Mișcare, vânt, apă, ploaie, baloane de săpun, într-un cuvânt senzații unice, de asta au parte toți cei care vin, începând de astăzi, la Cinema City din City Park Mall Constanța. Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, a ales să deschidă la Constanța cea de-a doua sală 4DX din țară. Aceasta se află în cel mai nou cinematograf Cinema City din oraș, situat în City Park Mall Constanța.

Cinematograful cuprinde, în total, zece săli și este dotat cu cea mai modernă tehnologie, ridicându-se la standardele cinematografelor din marile capitale ale lumii.

4DX este considerat, la scară largă, cea mai mare inovație de până acum în materie de tehnologie cinematografică. Dezvoltată în Coreea de Sud, această experiență uluitoare a fost îmbrățișată cu entuziasm de către marile studiouri de la Hollywood. Tehnologia 4DX oferă o experiență cinematografică revoluționară care activează toate cele cinci simțuri. Noua sală 4DX beneficiază de scaune high-tech mobile și efecte speciale ce includ vânt, ceață, fulgere, baloane de săpun, apă, ploaie și mirosuri, disponibile atât pentru filmele 2D, cât și pentru filmele 3D. Aceste efecte sunt perfect sincronizate cu acțiunea de pe ecran, dând naștere unei experiențe cinematografice memorabile.

Zilele acestea, în sala 4DX de la Constanța rulează filmul "Misiune imposibilă. Națiunea secretă". Prețurile biletelor pentru filmele 2D proiectate în sala 4DX sunt 29 de lei, de luni până joi, înainte de ora 17,00, și 31 de lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17,00, prețul este de 30,5 lei, iar după această oră, este 32,5 lei. Prețul biletelor pentru filmele 3D proiectate în sala 4DX sunt 31 de lei, de luni până joi, înainte de ora 17,00, și 33 de lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17, prețul este de 35 de lei, iar, după această oră, prețul este de 37 de lei. Aceste prețuri nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii îi pot păstra și refolosi fără limită. Ochelarii 3D costă 3 lei.

Prețurile reduse pentru copii, studenți și pensionari, valabile numai în timpul săptămânii, sunt 27 de lei pentru filmele 2D și 30 de lei pentru filmele 3D, înainte de ora 17,00. După ora 17,00, prețurile sunt 27 de lei pentru filmele 2D și 32 de lei pentru filmele 3D. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, și online.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : Filmul "Ida",  la Club Doors
Pagina a fost generata in 0.5423 secunde