Video Prima zi de „Neversea”. Nick Carter a făcut deliciul publicului

1517
„Neversea”, cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, a început şi numai în prima zi, zeci de mii de fani s-au putut bucura de o experiență inedită la malul mării. Dintre artiştii care au evoluat pe scenă îi amintim pe INNA, Nick Carter, Bebe Rexha, DJ Snake, Jan Blomqvist, dar și Killa Fonic, Azteca, Rava, Șatra B.E.N.Z, care au adus bucurie și culoare pe cele patru scene din festival.

Nick Carter, unul dintre cei mai așteptați artiști din lineup, membru al celui mai cunoscut boy band - Backstreet Boys, a fost primit cu entuziasm de fani, iar hiturile „As long as you love me”, „Quit playing games”, de exemplu, au creat momente unice și o atmosferă memorabilă. Toată lumea a fost fericită şi a fredonat cântecele, toată lumea a dansat şi s-a simţit minunat. Altfel spus, prima zi a Festivalului „Neversea” a început în forţă, cu mulţi artişti renumiţi, care au bucurat miile de constănţeni şi turişti aflaţi pe plajă.

Reamintim că ediția de anul acesta va aduce pe scenă peste 150 de artiști, atât români, cât şi străini, festivalul desfășurându-se pe o suprafață de3 aproximativ 110.000 de metri pătrați și va include patru scene.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2159 secunde