Primăria Constanța se pregătește să preia magistralele CET. Declarații Decebal Făgădău

913
Primăria Constanța se pregătește să preia magistralele CET. Declarații Decebal Făgădău - cet7-1566286845.jpg

Articole de la același autor

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a anunțat încă de luna trecută că intenționează să propună ca autoritățile locale să preia magistralele CET, astfel încât să le poată moderniza și să scadă prețul gigacaloriei.

Pentru a-i convinge că este o idee bună, Decebal Făgădău îi invită pe consilierii locali la o întâlnire informală pe tema preluării magistralelor de transport a energiei termice de la Electrocentrale Constanța S.A.

"Mă bucur să constat că, după ce în 14 august au votat împotrivă, consilierii Partidului Național Liberal și-au dat seama că au greșit și doresc reluarea votului. Acest vot ar putea să ne coste nu mai puțin de 65.000.000 euro din fonduri europene și guvernamentale, bani destinați redimensionării și modernizării rețelei de transport a energiei termice. Această modernizare reduce pierderile uriașe pe care astăzi le plătim cu vârf și îndesat. Rămân la părerea că interesul cetățeanului trebuie să primeze intereselor electorale și sper ca, în urma acestei întâlniri, să ajungem la o decizie bună pentru viitorul energetic al municipiului Constanța", a declarat Decebal Făgădău.

Întâlnirea se va desfășura joi, 22 august, începând cu ora 14:00, în sala ovală a Instituției Prefectului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5641 secunde