Pro Horeca, excelență și profesionalism în echipamente HoReCa de peste 15 Ani

2386

Articole recomandate

În cadrul celei de-a doua ediții a Târgului Întreprinderilor Mici și Mijlocii din domeniul HoReCa (TIMM 2024), care se desfășoară la Pavilionul Expozițional din Constanța, în perioada 23-25 Mai 2024, sunt prezenți și reprezentanții Pro Horeca SRL.

Firma a fost înființată în 2004 și s-a impus pe piața românească ca un lider în furnizarea de echipamente și accesorii profesionale pentru hoteluri, restaurante și alte activități de alimentație publică. Cu o experiență de peste 15 ani și un capital privat integral românesc, compania se distinge printr-o ofertă completă de servicii și produse de cea mai înaltă calitate.

Pro Horeca este dealer autorizat în România pentru prestigioși furnizori internaționali de echipamente, precum Olis, Enofrigo, Meiko, Santos, Bambas Frost, Giorik, Zanolli, Frucosol, Gemm, Inomak, Infrico, Aristarco, Lavezzini, Samaref, Houno, Dynamic Mixers, Nardi, Pedrali, Stalgast, Sammic, Krupps și Tecnoeka. Acești parteneri asigură clienților accesul la tehnologie de vârf și soluții inovatoare pentru sectorul HoReCa.

Echipa Pro Horeca este formată din specialiști cu o pregătire profesională solidă și o vastă experiență în domeniu. Colectivul tânăr și dinamic al companiei se dedică în permanență satisfacerii cerințelor clienților, oferind soluții personalizate și servicii de calitate superioară.

Prin practicile sale de negociere orientate spre satisfacerea clientului și prin oferirea de proiecte „la cheie”, Pro Horeca SRL garantează succesul oricărui proiect. Compania asigură consultanță pentru alegerea echipamentelor și a configurațiilor necesare, proiectare și ofertare, furnizare de echipamente, montaj, punere în funcțiune, precum și service în perioada de garanție și post-garanție.

Pro Horeca SRL se mândrește cu un departament tehnic format din șase tehnicieni cu o experiență de peste 15 ani, care asigură intervenții rapide și soluționări eficiente la solicitările clienților. Seriozitatea și competența echipei sunt confirmate de implementarea și menținerea unui sistem de management al calității conform standardului SR EN ISO 9001:2015, al mediului ISO 14001:2015, și al sănătății și securității ocupaționale OHSAS 18001:2008.

Pro Horeca SRL este o firmă cu capital privat integral românesc, specializată în furnizarea de echipamente și accesorii profesionale pentru sectorul HoReCa. Compania oferă soluții complete, de la consultanță și proiectare, până la furnizare, montaj și service, asigurând calitatea și succesul proiectelor clienților săi.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa pagina oficială de Facebook prohoreca.ro, pagina de Instagram, pro_horeca_romania sau puteți vizita sediul pe strada Preda Buzescu 4A, Constanța, România.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4124 secunde